Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна. Луната е в знак

...
Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна.
Луната е в знак
Коментари Харесай

Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни

Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна.

Луната е в символ Козирог до 06:59ч на 1 август

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, организация, ред и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. През това време по-трудно се изпитва състрадание към другите хора.

Препоръчва се навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Да не се отстраняват мазоли, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Да се понижи физическата интензивност. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лечение на гръбначния дирек. Добре се поддава лекуването на гастрит и язва.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:24ч

Това е енергийно най-мощният ден на лунния месец. Хубаво  е да се стартират нови каузи, ще бъдат сполучливи. Идеално време за взимане на значими решения. За пасивните хора не е удобен деня. Сега не  е време за отмора. 

Този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие, потиснатост. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. 

Физическата работа под каквато и да е форма е доста потребна. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип поправки и строителни работи.

Очите в този момент са изключително чувствителни, пробвайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. 

14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. Способства и връзката на всички равнища. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. 

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото. 

Следва 15 лунен ден от 20:24ч на 31 юли до 21:09ч на 1 август
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР