Фаворитите във Висшата лига започнаха с победи в първия кръг

...
Фаворитите във Висшата лига започнаха с победи в първия кръг
Коментари Харесай

Фаворитите в Англия започнаха с победи

Фаворитите във Висшата лига започнаха с победи в първия кръг от новия сезон.

Вчера " Арсенал " надделя с 1:0 " Нюкасъл " като посетител с гол на Пиер-Емерик Обамеянг. Новите попълнения Никола Пепе и Дани Себайос влязоха като запаси, а " Арсенал " бе без Месут Йозил и Сеад Колашинац, които бяха извадени от състава от съображения за сигурност след произшествия покрай домовете им. Наскоро двамата бяха нападнати от въоръжени крадци, само че Колашинац съумя да ги прогони.

В събота първенецът " Манчестър Сити " отнесе с 5:0 " Уест Хем " като посетител. Рахийм Стърлинг вкара хеттрик, а Габриел Жезус и Серхио Агуеро от дузпа означиха другите две попадения. Мениджърът Пеп Гуардиола бе удовлетворен от резултата, само че не и от играта: " Като резултат не мога да отрека, че съм благополучен. След като спечелихме последните 14 мача през предишния сезон, това ни е 15-ата поредна победа. Но като игра - не съм удовлетворен. В първата част бяхме небрежни при пасовете, не бяхме точни. Но това е обикновено - първи мач, посещение, по обед, на жегата. През второто полувреме бяхме по-добре. "

" Тотнъм " стигна до сложен триумф с 3:1 против " Астън Вила ". " Шпорите " изоставаха след гол на Джон Макгин, само че Танги Ндомбеле изравни, а с два гола на Хари Кейн в края отборът завоюва срещата. След мача Кейн призна, че отборът би трябвало да гони " Сити " и " Ливърпул ". " Ливърпул " слага стандарта, по-късно и " Сити ", тъй че знаем, че ще е сложен и дълъг сезон. "  

В петък пък " Ливърпул " откри сезона с триумф с 4:1 против " Норич ". Лошата вест за " алените " от този мач е травмата на вратаря Алисон.

Бившият управител на " Челси " и " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо пък счита, че единствено три тима имат късмет за купата - " Манчестър Сити ", " Ливърпул " и " Тотнъм ". Според португалеца шампионите имат толкоз мощен състав, че даже запасите на отбора може да се борят за трофея. Попитан кои са любимците за купата, Моуриньо, който от събота стартира работа като коментатор за " Скай Спортс ", сподели: " Четири са: " Манчестър Сити ", " Тотнъм ", " Ливърпул " и... Б-отборът на " Ман Сити ". Когато им погледнах скамейката и видях кои играчи не влязоха в игра, мисля си, че даже вторият им тим може да се бори за купата. Не мисля, че " Манчестър Юн " и " Челси " ще са в битката, не мисля, че и " Арсенал " ще е в нея. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР