Фаворитът за републиканската номинация за президент през 2024 г. като

...
Фаворитът за републиканската номинация за президент през 2024 г. като
Коментари Харесай

Тръмп се отказа от показания в процеса за измама, след като не успя да блокира заповедта за измама

Фаворитът за републиканската номинация за президент през 2024 година като цяло характеризира случая като част от огромен скрит план на демократите, с цел да му попречи да стигне до Белия дом след идващия изборите през годината, до момента в който той е изправен пред няколко правосъдни каузи и наказателни обвинявания, които да го държат виновен за опитите му да смъкна последния.

В процеса в Ню Йорк неговият имидж за създаване на марка и ефикасната му дарба да прави всевъзможни на бизнеса в щата може да бъде на линия. Неговите съобвиняеми включват активите му в организацията Тръмп, основните му бизнес сътрудници и двамата му възрастни сина.

На 7 декември господин Тръмп беше в правосъдната зала, с цел да гледа показанията на професор по счетоводство от Нюйоркския университет, който беше платени близо 900 000 $ от Trump Organization и акцията на господин Тръмп. В рамките на два дни свидетелски показания Ели Бартов синтезира аргумента на господин Тръмп за него: Жалбата на основния прокурор не съдържа доказателства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР