Фаворитът за бъдещ мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг

...
Фаворитът за бъдещ мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг
Коментари Харесай

Тен Хаг изложил вижданията си пред босовете на Ман Юнайтед, те отново изпъкнали с „късогледство“

Фаворитът за предстоящ управител на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е показал пред управлението на „ алените дяволи “ подробен проект, с който би трябвало в границите на пет години да върне клуба на върха.

Според вестник „ Индипендънт “, който разрива детайлности от последните изявленията за работата на нидерландеца, Тен Хаг доста непосредствено е изразил мнението, че съгласно него сега тимът е много надалеч от равнището на Шампионската лига.

Той е обрисувал проект за превъзмогване на тази разлика, като ще стартира с фрапантно възстановяване на физическата кондиция на отбора. Тен Хаг има и собствен проект за селекция и съответни трансферни цели. „ Индипендънт “ твърди, че в този лист има и играчи от сегашния тим на Тен Хаг – Аякс. В контраст с информациите от последните дни, изданието отбелязва, че упоменатата дългосрочност на този проект не е очаровала управлението, което желае много по-бързи резултати.

Това от своя страна демонстрира, че те въобще не са си научили уроците от ерата след сър Алекс Фъргюсън и отхвърлят да схванат, че футболът през днешния ден е доста изменен. Нищо не става прекомерно бързо, никой не е вълшебник и самостоятелната класа на играчите към този момент не е най-важното нещо.

Босовете гледали скептично и на прехвърляния от холандското състезание след сложната акомодация на Мемфис Депай и Дони ван Де Беек. Точно поради това към момента не може да се каже, че Тен Хаг, който си остава измежду любимците, сигурно ще получи работата.

Фабрицио Романо прибавя в подтекста на тематиката за селекцията, че Ерик загар Хаг е изискал от управлението да взе участие на 100% в трансферната тактика на клуба, което включва входящи и изходящи прехвърляния, както и дума при предлагането на нови контракти на играчите. Нидерландецът също така желае всяко бъдещо ново попълнение да дава отговор в оптималната степен на неговата концепция и тактика за бъдещото развиване на клуба.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР