Фаталният инцидент на пилота Томас Мантел с НЛО …През 1948

...
Фаталният инцидент на пилота Томас Мантел с НЛО …През 1948
Коментари Харесай

Разсекретен документ на ФБР: Фаталният инцидент на пилота Томас Мантел с НЛО

Фаталният случай на водача Томас Мантел с НЛО …През 1948 година, напъните за гонене на неидентифициран летящ обект водят до ненавременната гибел на млад водач.

 Какъв обект е преследвал Мантел преди да загине?
Какъв обект е преследвал Мантел преди да загине?На 7 януари, същата година, 25-годишният Томас Франсис Мантел-младши (Thomas Francis Mantell Jr.) от Националната армия на Кентъки Еър (Kentucky Air National Guard) се издига в небето дружно с други два самолета от неговата ескадрила, с цел да проверява известие на магистралния патрул на щата Кентъки за тайнствен обект, който бил видян да лети високо над Мейсвил (Maysville).

 Томас Франсис Мантел-младши
Томас Франсис Мантел-младшиКогато Томас, дружно с двамата си сътрудници, доближават 4500 метра височина, се натъкват на чудноват обект. Описват го по радиото,като “метален ” и “огромен по мярка ”, който се движел с към половината от скоростта на самолетите.Не минава доста време, преди мъжете да схванат, че без кислородни маски няма да могат да продължат преследването.Лейтенант Б. А. Хамънд който е един от двамата други водачи, съпътстващи в този ден Мантел, споделя:
“Чувствах,че не съм в кондиция на 4500 метра, тъй като трябваше да одобряваме О2 още на 4000 метра.Когато достигнахме 6700 метра, виждах двойно. Дръпнах се обратно и с жестове демонстрирах на сътрудниците си от другите два самолета, че нямам кислородна маска. Мантел незабавно ми уточни да снижим самолетите и да прекратим преследването. ”Четете още: Смразяващата среща с НЛО на семейство РийдМантел обаче взема решение да продължи, макар обстановката с кислорода.След няколко минути, радиоконтактът с него е загубен. Свидетели оповестяват, че виждат аероплан, който падал спираловидно от небето, преди да катастрофира в близката равнища.Мантел умира при удара със земята, като не съумява да направи опит да катапултира от самолета. Установено е, че той е изпаднал в безсъзнание, заради дефицит на О2 по време на полета.Междувременно, обектът, който той е следвал, е видян по-късно същата вечер, преди да изчезне без диря и в никакъв случай повече не се е повил.Случаят е засекретен до 2020 година,когато ФБР разсекрети над 25000 документа свързани с неидентифицирани летящи обектиСледвайте ни….
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР