FastTrack е безплатна за компании с поне 150 лиценза за

...
FastTrack е безплатна за компании с поне 150 лиценза за
Коментари Харесай

Услуга на Microsoft помага в прехода към Windows 10

FastTrack е безвъзмездна за компании с най-малко 150 лиценза за MS артикули

Windows 10 към този момент е конфигурирана на 700 милиона компютъра (снимка: CCO Public Domain)

Microsoft пусна нова услуга FastTrack, която ще помогне на фирмите да преминат от операционната система Windows 7 към настоящата версия Windows 10, заяви CRN, базирайки се на източници от Редмънд.

„ Използвайки FastTrack, ще ви помогнем да създадете механически проект, да разберете по какъв начин да внедрите нови услуги и/или да свържете нови консуматори. Ще работим с вас в процеса на внедряване ”, споделя Боб Дейвис, началник на Microsoft 365.
още по тематиката
FastTrack може да се употребява гратис от компании, които имат минимум 150 лиценза за услуги на Microsoft, да вземем за пример Office 365.

На 14 януари 2020 година завършва безплатната поддръжка на Windows 7 и Microsoft продължава да припомня на потребителите за нуждата от надграждане до по-новата версия Windows 10, която е конфигурирана на повече от 900 милиона устройства.

Microsoft обаче ще предложи разширена поддръжка за Windows 7 – така наречен ESU (Extended Security Updates, разширени актуализации за сигурност). Тя ще бъде платена и ще коства скъпо на фирмите с огромен парк от компютърна техника.

Според услугата NetMarketShare, която следи интензивността на 160 милиона неповторими консуматори, разглеждащи над 40 хиляди уеб страницата, през юни 2019 година Windows 10 е била конфигурирана на 45,79% от персоналните компютри в света, против 45,73% месец по-рано. Делът на Windows 7 е намалял от 35,44% на 35,38%.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР