Фас от изпушена цигара е причината 47-годишният криминално проявен от

...
Фас от изпушена цигара е причината 47-годишният криминално проявен от
Коментари Харесай

Фас от цигара издал рецидивиста, блудствал с пенсионерка в Бургас

Фас от изпушена цигара е повода 47-годишният престъпно проявен от бургаския кв. " Рудник ", който преди месец ограбил и блудствал с стара жена от квартал " Черно море ", да бъде оголен. Пред Нова телевизия комисар началникът на Криминална полиция в Бургас Кирил Кирязов сподели, че 79-годишната баба споделила, че насилникът миришел на цигари. 

„ Тя е доста подредена. Претърсихме двора и намерихме фас “, споделя комисар Кирязов. 

На въпроса за какво след месец са стигнали до причинителя началникът на престъпните служители на реда отговори, че взетото ДНК нямало съвпадане в базата данни и това затруднило следствието. 

Бил е с маска и с качулка и дамата няма по какъв начин да го разпознае, прецизира Кирил Кирязов. 

„ Нападателят има богато престъпно досие. Присъдите му са за обир, за обезчестяване и за обири “, прибавя той.

Мария Маркова от Районна прокуратура – Бургас пък заяви, че на рецидивиста към този момент е взета мярка за неотклонение задържане под стража. 

Обвинението е за тежко съзнателно закононарушение по смисъла на Наказателен кодекс, за което законодателят планува наказване от 3 до 10 години затвор, разясни тя.

„ Пострадалата жена споделя, че към нея е бил насочван нож. Допиран е по разнообразни елементи на тялото й. Насилникът е повтарял „ ще правиш това, което кажа, или ще умреш “. Събират се доказателства за други закононарушения. При съществуването на задоволително такива, ще бъде предявено и ново обвиняване “, сподели още прокурор Маркова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР