Фармацевт сподели своите най-добри съвети, за да ви помогне да

...
Фармацевт сподели своите най-добри съвети, за да ви помогне да
Коментари Харесай

Най-добрите лечения за справяне с настинка за 24 часа - и често срещаните митове, които трябва да избягвате

Фармацевт показа своите най-хубави препоръки, с цел да ви помогне да преодолеете настинката за 24 часа - тъй че можете да се насладите на коледните празненства без проблеми.

Средният възрастен може да чака да има три елементарни настинки всяка година, макар че е най-уязвим през зимните месеци. Това може да затрудни празненствата през декември и защото до Коледа остава по-малко от седмица, здравните специалисти посъветваха по какъв начин най-добре да се опитате да останете здрави.

Дори когато изпитвате издайнически признаци, като възпалено гърло, кашлица и хрема, можете леко да ги облекчите с медикаменти и други средства, споделят фармацевтите. Но телевизионният фармацевт твърди, че витамин С въобще не оказва помощ при простуда. Хидратацията, въпреки това, е основна, акцентира тя.

Торън Говинд, който през 2021 година беше определен за ръководител на Кралското фармацевтично сдружение в Англия, професионалната организация на фармацевтите, сподели: „ Същността на приемането себе си по-добре е м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР