Фърат Танъш от Завинаги има нова жена до себе си,

...
Фърат Танъш от Завинаги има нова жена до себе си,
Коментари Харесай

Пияндето Фърат Танъш от „Завинаги” спря ракията и си намери жена

Фърат Танъш от „ Завинаги ” има нова жена до себе си, тръби турската преса. Актуалната възлюбена на артиста е известната пианистка Иклим Тамкан. Тя не е първа младост – на 39 е, само че има силикон в пазвата си и прелива от съблазън. Според осведомител на таблоида „ Гунайдин ” двамата имат намерение да сключат брак в случай че не още през тази, то най-късно през идната година.
През 2022-ра Фърат разгласи сензационно, че в пандемията водил тежка борба с алкохола. Екранният Адем Боран даже призна, че лежал в клиника за лекуване на зависимости. Под медицински контрол той се церил два пъти по 3 месеца, стана ясно от негово изявление по една от най-гледаните турски малките екрани.

„ Не се срамя да приказвам за това, през което прекосих. За мен е значимо да дам добър образец на хората, попаднали в плен на порока. Благодаря на докторите, които ми помогнаха. Нямаше да реализира нищо, в случай че водех битката без тях ”, показа от дребния екран брадатият актьор. И добави, че към този момент няма никакво предпочитание да използва спиртни питиета и даже му се гади, когато види различен човек да пие ракия. От предишния юни насам Фърат не бил вкусвал даже и бира.



„ Заради алкохолизма си изгубих фамилията ”, призна още в цитираното нагоре изявление Фърат Танъш. Бясна от пиянските му изцепки, през лятото на 2021-ва жена му Кюбра подала молба за бракоразвод, а съдът разтрогнал брака при започване на 2022-ра. Правата за развъждането на щерката Зейнеп Темида дала на майката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР