Фантастичната Здрава Каменова покори сърцата на всички гости в емблематичното

...
Фантастичната Здрава Каменова покори сърцата на всички гости в емблематичното
Коментари Харесай

Актрисата и сценарист Здрава Каменова: Реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове

Фантастичната Здрава Каменова покори сърцата на всички посетители в емблематичното за София събитие „ Елегантният четвъртък “. Специалните срещи от поредицата ивенти се провеждат от първата в България академия за етикет, протокол и начин на живот „ “. Академия „ Живей елегантно “ предлага познания и умения: по какъв начин да изграждате сполучлив обществен облик, по какъв начин да представяте завладяващо вижданията си пред бизнес сътрудниците си, по какъв начин да извършите камерата собствен другар и да излъчвате убеденост пред медиите.

Сред публиката на събитието бяха и създателките на академията: първата дама Антонина Стоянова, неповторимата Богдана Карадочева и бизнесдамата Нели Беширова. Повече от час гостите на клуб Black&White в Grand Hotel Millennium бяха в очарователния плен на актрисата с „ най-стабилно “ име в България. В своя безподобен жанр Здрава Каменова описа моменти от живота си, предизвиквайки стихия от мощни страсти, размишления, бурни овации и необятни усмивки измежду публиката. На въпрос от гостите какво я въодушевява най-вече, тя отговори, че действителните житейски истории са в основата на най-хубавите текстове.

Като край на спонтанното шоу гостите имаха неповторимата опция да поговорят персонално със Здрава Каменова и да ѝ зададат въпросите, които са желали да питат, до момента в който е била на сцената или на екрана. Изживяването в споделената вечер бе съпроводено от изискана селекция виновност, подбрани от домакините в клуб Black&White, особено за „ Елегантният четвъртък “.

„ Елегантният четвъртък “ е част от светския календар на културния и бизнес хайлайф в София. Поредицата събития се провеждат в клуб Black&White, като част от взаимното партньорство сред Академия " Живей елегантно " и продуцентска къща Palms Music. Модератор на събитията е радиоводещата Цвети Георгиева.

Повече за идващите звездни срещи, както и информация за курсовете и образованията, проведени от Академия „ Живей елегантно “, може да намерите на уеб страницата на академията

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР