Фантастична победа номер 12 на Тервел Пулев наелектризира близо 11

...
Фантастична победа номер 12 на Тервел Пулев наелектризира близо 11
Коментари Харесай

Да! 11 хиляди са на кака! Тервел Пулев прегази съперник №12. Би го с

Фантастична победа номер 12 на Тервел Пулев наелектризира близо 11 хиляди фенове в " Арена Армеец ", откакто при третия нокдаун Леонардо Бруцезе не се изправи и призна безапелационното си проваляне. Тервел към този момент има купа в професионалния бокс - тази на Европейския съюз, а до края на годината ще изиграе още един дуел, най-вероятно в Хърватия, преди дълго чакана борба в Чикаго при започване на 2019-а. Пулев бе безсърдечен, клиничен в ударите си и решителен, като действително реферът на кръга нямаше потребност да отброява при последния нокдаун, тъй като нямаше смисъл - италианецът бе завършен.
Бруцезе стартира нападателно, макар че бе заграждан от Пулев, като не се оставяше да бъде притискан до въжетата, само че тази доблестна тактичност продължи единствено 30 секунди, тъй като Тервел го разклати с дясно кроше. Италианецът въпреки всичко се измъкна от напеченото състояние с добра работа с крайници, само че нова безпощадна композиция ляво-дясно кроше, а в добавка и удар в тялото, пратиха Бруцезе на колене.
Той се изправи, само че отбраната му не бе на равнището на офанзивите на Тервел, който записва втори нокдаун след канонада и безкомпромисно ново дясно кроше. Така гонгът избави Бруцезе, само че Пулев записа два нокдауна и завоюва рунда с 10:7.
Тервел се измъкна с клинч от офанзива с леви прави на Бруцезе, само че относително рано още веднъж прати съперника си на земята с кроше. Очевидно бе, че италианецът няма да се изправи, само че съдията реши да брои до 10, преди да заключи нокаута, провокирал бурни аплодисменти в " Арена Армеец ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР