Фанатик на татуировките, който се надява да покрие цялото си

...
Фанатик на татуировките, който се надява да покрие цялото си
Коментари Харесай

Фанатик на татуировките харчи 3000 британски лири за метални шипове за коса в лудост от модифициране на тялото

Фанатик на татуировките, който се надява да покрие цялото си тяло с мастило, е похарчил 3000 английски лири за железни шипове за коса в полуда от модификации на тялото.

Juluisz, който има над 28 700 почитатели в TikTok (@inkedjuliusz2.3), е прекарал години в поправяне на външния си тип и възнамерява да получи мастило във всяка област от забележимата кожа в бъдещето си.

24-годишният основател на наличие споделя, че за първи път е схванал, че желае да се татуира, когато е бил единствено на осем години – с ретроспективни изображения от предишното, показващи пътя му от младеж със свежо лице до неговия настоящ външен тип. И той е благополучен да заплати висока цена и за външния си тип. Неговият железен ирокез коства повече от £3000 (€3500), а татуировките му варират от €80 до €1200 (£1000) всяка.

Той сподели: „ Мислех единствено да си направя една татуировка, само че с времето мина моето обаяние от модификациите на тялото и татуировките станаха по-силни. На 15 за първи път се свързах с худо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР