Фън Шуй използва различни техники и предмети, с които да

...
Фън Шуй използва различни техники и предмети, с които да
Коментари Харесай

Сложете този камък вкъщи и привлечете купища пари!

Фън Шуй употребява разнообразни техники и предмети, с които да пази дома от негативност и неприятна сила и да притегля в него всички позитивни неща, за които човек мечтае, като здраве, благополучие, обич, пари. 

Не е въпрос единствено на класификация на мебели и аксесоари, само че и на притежанието на избрани предмети, които ще привлекат съответни неща в дома ни.
 Камъкът, който ви пази от неприятна сила, съгласно зодията Камъкът, който ви пази от неприятна сила, съгласно зодията
Камъните постоянно са били цялостни с секрети и вълшебен качества. Много вещици, магьосници или шамани са употребявали разнообразни типове камъни и...

Едно от тези неща са кристалите. Всеки от тях има друг знак и друга функционалност и един от тези обичани на Фън Шуй кристали е цитринът - тип кварцов кристал, който подложен по верен метод в дома, притегля пари, обилие и разцвет.

Той е жълт или оранжев на цвят, от време на време даже кафяв, стимулира слънчевия сплит и е най-подходящ за зодиите лъв, близнаци, овен и везни.

Вярва се, че той е добър асистент в балансирането на страстите, пречистването от негативност и даже спомага хубавичко храносмилателна система, за това и в източните философии се употребява за повишение на позитивната сила и привличането на благополучие и пари. За това е хубаво да му намерите симпатично място, като част от декорацията в дома си.

 Кой е вашият камък съгласно персоналното ви число Кой е вашият камък съгласно персоналното ви число
Всеки знак на зодиака си има собствен камък, който му носи единствено шанс и позитивни трептения. Освен съгласно зодията, камъните се разпределя...

Къде да носите цитрина? 

Можете да сложите малко кристалче цитрин в портмонето си, с цел да стимулирате напора на триумфи и пари. Можете несъмнено и да го носите като украшение. 

И защото той усилва изобилието, можете да го сложите и на работното си бюро.

Цитринът излъчва светлина и по този метод разсейва отрицателното, като връща позитивизъм. Изключително подобаващ е, в случай че имаме потребност да разсеем стрховете си и да се почувстваме по-сигурни!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР