Фън шуй е древна китайска философия, която ни дава безценни

...
Фън шуй е древна китайска философия, която ни дава безценни
Коментари Харесай

Разтърсващ секс с помощта на фън шуй

Фън шуй е антична китайска философия, която ни дава скъпи насоки и упътвания за постигането на благополучие и вътрешна естетика чрез основаването на позитивен енергиен поток в несъмнено пространство. Планирайки интериора и екстериора съгласно напътствията, посочени в мъдрия сборник, ние способстваме за удобния процес на протичащото се в персоналния ни живот. Особено място фън шуй отделя за секса и интимните връзки сред сътрудниците, а препоръките, подбрани от woman.bg, ще разрешат на позитивната сила Чи да циркулира свободно из кътчето, основано както за сън, по този начин и за разтърсващи еротични страсти:

1. Ако спалнята ви е разхвърляна, въведете ред в нея. За задачата изхвърлете от стаята всички остарели и ненужни движимости, които ви припомнят за предходни любовници – писма, фотоси, дарове. Бършете постоянно праха.

2. Спалнята би трябвало да бъде ситуирана допустимо най-далеч от входната врата с опция за добра видимост към вратата.

3. В спалнята не би трябвало да има предмети, които се асоциират със самотата. Никога не поставяйте една-единствена дрънкулка, картина или фотография на стената. Както възглавниците в леглото са две, по този начин би трябвало да се постараете и всички други дребни елементи също да са по двойки - нощни шкафчета, лампи, свещи. Двойката символизира единението с вашия фаворит, основава уют, пристрастеност и сантиментална конюнктура.

4. Изхвърлете всички предмети с остри върхове. Според фън шуй те разрешават нахлуването в помещението на прекалено много негативна сила. Вместо това избирайте аксесоари и декорация в приятни извити форми и омекотени ъгли.

5. Не внасяйте в спалнята предмети, свързани с детайла вода – фонтанче, аквариум или даже ваза с цветя. Водата отмива и потушава огъня на пристрастеността, тъй че забравете за нея под каквато и да е форма.

6. Заложете на аления, лилавия и розовия цвят. Това са цветовете на любовта и пристрастеността, които разпалват огъня на възприятията и вършат секса още по-чувствен и плевел. Фокусирайте се също по този начин върху нюанси от пастелната гама.

7. Не забравяйте ароматните свещи – пламъкът им ще добави голяма доза полова сила на влюбената двойка и ще способства още повече за усилване на възприятията сред двамата сътрудници. Ароматите са мощен афродизиак, подтикващ чувствеността. За задачата заложете на жасмин или роза. Те ускоряват любовните усеща и половото предпочитание. Иланг-иланг под формата на свещ или масло пък ще ви накара да забравите на кой свят се намирате.

8. Леглото би трябвало да е от един огромен матрак, а не от два единични, свързани между тях. Едната му страна не би трябвало да бъде долепена до стена. Трябва да има достъп до леглото и от двете му страни. Покрийте го с чаршафи от естествени материи – коприна или памук. Не поставяйте леглото до прозорец. Това елементарно ще угаси всякаква пристрастеност сред сътрудниците.

9. В непосредственост до леглото, да вземем за пример върху нощното шкафче, поставете един от двата скъпоценни камъка - рубин или гранат. Те ускоряват половите преживявания и пристрастеността по време на интимната игра.

10. Не поставяйте нищо над леглото – било то рафтове, предмети или книги. Над главата не би трябвало да има нищо, което да заплашва вашето здраве и сигурност.

11. Пуснете си тиха релаксираща и нежна мелодия, която да влее повече страст и пристрастеност по време на секса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР