Фалшиви новини и политически внушения и манипулации не коментирам. Това

...
Фалшиви новини и политически внушения и манипулации не коментирам. Това
Коментари Харесай

Пламен Моллов: Аз съм предлагал подкуп? Фалшиви новини!

Фалшиви вести и политически внушения и операции не разясня. Това съобщи пред ФрогНюз в публична позиция някогашният народен представител проф. Пламен Моллов.

Според някои медии той е индивидът в публикуван тайно запис. Твърди се, че в диалог е бил препоръчан рушвет на шефа на БАБХ от човек на име Моллов. Потърсен за коментар по случая, някогашният депутат от Национална движение „Симеон Втори" прецизира още:

“Във връзка с изявления, в които е забъркано името ми, бих желал да заявя следното: Това е в несъгласие с одобрените стандарти за обществена връзка и меродавност на информацията.

Фалшиви вести и политически внушения и операции не бих коментирал. Управляващите очевидно се намират в каскада от кавги и затъват в рецесиите, които сами сътвориха. Вероятно по тази причина е комфортно да се търсят благоприятни условия да бъдат забъркани персони с потвърдена професионална известност, за да се отклони публичното внимание от неспособността и неразбирането им на характерните механизми и правила на държавното ръководство.

За страдание, след неуспялата правосъдна промяна и опитите от последните седмици за пробутване на “мракобесно законодателство” в този момент сме очевидци на сходни способи за оклеветяване на политически съперници, безапелационен е проф. Пламен Моллов.

От публикувания запис излиза наяве, че вътре не се оповестяват имена, не се приказва и за пари. Според наши източници записът е бил даден на ДАНС, където след инспекция е открито, че няма данни за осъществено закононарушение.

Пламен Моллов е измежду учредителите на партията на Стефан Янев “Български възход”. Сочи се за едно от знаковите лица на политическата групировка.

Ето целия диалог:

Даскалов: " Те ме заливат с… "

Моллов: " За да си съставиш лично мнение, значи там лабораторията първо е с най-модерна техника, гас-мас. През паралелни системи работи, вадят резултатите в съвсем един час, интернационална акредитация са получили. Квалифициран личен състав и всевъзможни други такива. Договори имат с над 800 компании, които са или вносители на продукция или са такива…които нали, транспортни компании. Всичкото това нещо показа си, в случай че ние примерно на 1-и Февруари заради това, че сме най-упълномощения член спрем да го вършим. Какво се случва нали? Нареждат се едни камиони, стават политически нещата мигновено. "

Даскалов: " О да, да. "

Моллов: " Няма смисъл от това. Вместо да се нали умерено, да се оглежда, тъй като нали би трябвало да се реши. Въобще, с цел да се смени една такава обстановка, би трябвало да се реши какво това коства на организацията, на страната и какво би трябвало да се направи? Още повече такава Европейска процедура за превъзлагане на частни компании има… за лаборатории. Ти го знаеш доста добре. "

Даскалов: " Ммм. "

Моллов: " Въпросът е тука в контрола. Контрола е нещото, което се губи някак си и от там идва чувството, че там става нещо безотговорно. А действително аз съм го виждал, какво е там. Те са създали много европейски вид на … "

Даскалов: " Аз не съм ходил нали и със … "

Моллов: "...и на паркинга с хотел, с неща, просто в действителност, като го сравня с останалите пунктове, където имаме какво е положението и там какво е. Разликата е от земята до небето. Има смисъл да се види просто. Да се реши, това би трябвало ли да се разбутва или би трябвало просто да се преустрой по някакъв метод? Това е нещото, което са ме помолили да кажа, да споделя. Нали, ние ще бъдем признателни, в случай че нали няма по този начин нападателни действия…без да се преценяват. В смисъл… "

Даскалов: " Хаха, в този момент.. "

Моллов: " Очакваме рационално да се чуят някакви причини. Да се види… "

Даскалов: " Хехе не, това е обстановката. В тази обстановка ние не сме побойниците.

Моллов: " Да. "

Даскалов: " Мисля че, подозренията са малко в противоположната посока. "

Моллов: " Така е. Знам, какво е, само че аз ти го споделям. Виж, това е, това освен го споделям, знам, че там нямат общо с тия Таки Маки и така нататък. Да знаеш просто. "

Даскалов: " Не. Значи това е въпрос на други случаи. "

Моллов: " Да, по този начин е. "

Даскалов: " …все отново ние сме си такива "

Моллов: " Да, по този начин е. Аз ти го споделям, да знаеш да не го мислиш… "

Даскалов: " Да. "

Моллов: " …от тази позиция. "

Даскалов: " въпреки всичко друга, чисто цивилна ни е нашата работа "

Моллов: " да "

Даскалов: " Не се занимаваме с другите работи, популярност богу, има други хора "

Моллов: " Aко аз бих, би трябвало да съм на твоя място аз бих, аз бих отишъл, с цел да видя, със личните си очи "

Даскалов: " Аз това нещо ще го направя, нали този въпрос е.. в същина нали, аз не съм и индивида, дето световно го взема решение "

Моллов: " Разбирам, че министърът се намесва, министър председателят се намесва, президентът се намесва "

Даскалов: " Това са.. това си е.. в последна сметка "

Моллов: " Те го знаят това нещо и те евентуално ще търсят метод и те да си намерят каналите, с цел да.. това си е техен проблем, аз нямам нито грижа, нито ангажимент, аз другарски са ни връзки, просто да ти споделя това което са ми споделили "

Даскалов: " Амм "

Моллов: " Защото нали наподобява някакси.. а.. не.. ирационално наподобява, да се разбута внезапно всичко, да наме подготвеност да се замести с друго, от тази позиция "

Даскалов: " Значи, желаеме в дадената обстановка, нали, никой не е безумец, няма да.. да се стига до интернационалните.. пък.. по този начин.. дет се споделя - недоразумения, тъй като аз си давам сметка, аз съм водил много години студентите от Стара Загора, само че ходихме, да, само че знаем защо става дума "

Моллов: " Какво да ти кажа? "

Даскалов: " Ами "

Моллов: " Ъъ, ще ви споделя това, пък от тук нататака към този момент.. "

Даскалов: " Вече нали.. и аз ще си приказвам по тези въпроси, да дет се споделя, да не вършим глупави работи, това е "

Моллов: " Сега дали са ми една документи да предада, вижте.. "

Даскалов: " Какво е това в този момент!? да не ми предават някакви неща, които не са.. "

Моллов: " Не се притеснявай, бъди спокоен "

Даскалов: " Ха, не.. аз ще го погледна и не желая да имам такива недоразумения, тъй като "

Моллов: " Нямаш ангажимент с това "

Даскалов: " Това не е за мен! това не е за мен! "

Моллов: " Ами виж в този момент, предопределено е за тебе и аз няма какво да го върша "

Даскалов: " Ами "

Моллов: " Нямам работа в това отношение, ни съм чул, ни съм видял, ни познавам никой, ни съм никой, аз съм никой, в тази ситуация единствено предавам, това е за положително отношение, с цел да не изнасилваме нещата и то може да е регулярно "

Даскалов: " А не, не, не "

Моллов: " Това ти го споделям, нали че.. не се притеснявай, това.. аз съм гроб за това "

Даскалов: " Добре, само че.. "

Моллов: " Изцяло си е твое, няма никакво отношение "

Даскалов: " Няма смисъл от това, не мога сходни неща.. не съм правил и няма да върша ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР