Фалшивата стрелба ще бъде забранена от тренировките за активна стрелба

...
Фалшивата стрелба ще бъде забранена от тренировките за активна стрелба
Коментари Харесай

Предложеното законодателство на CA ще забрани фалшивата стрелба, ще изисква предварително уведомяване при тренировките за активна стрелба

Фалшивата пукотевица ще бъде неразрешена от тренировките за дейна пукотевица в държавните учебни заведения в Калифорния според законодателството, препоръчано във вторник, което също ще изисква учебни заведения да уведомяват учениците, учителите и родителите авансово, когато е планувано упражнение.

Мярката беше въведена от члена на Демократическата асамблея Крис Уорд, който твърди, че някои региони са отишли ​​твърде надалеч в напъните си да приготви учениците за допустима покруса, като да вземем за пример посредством прекомерно реалистично пресъздаване на подиуми със пукотевица.

Училищата в целия щат ускориха тренировките по дейна пукотевица през последните години в отговор на повишаването на всеобщите стрелби, само че има имаше малко насоки за това по какъв начин би трябвало да се организират тренировките.

Без публични насоки, някои тренировки бяха извършени с обучители, настоящи като учебни стрелци, възпитаници, които се правеха на мъртви и бяха употребявани подправени оръжия да стрелят с халосни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР