Фалшивата Европа се стреми да ограничи свободата на изразяване, за

...
Фалшивата Европа се стреми да ограничи свободата на изразяване, за
Коментари Харесай

И пак заръда, заплака капиталец бледен

Фалшивата Европа се стреми да ограничи свободата на изложение, за робия се касае в действителност, мека, само че действителна, с нея се сблъскваме

Дружинката на капиталци СИБ създаде „ Бяла книга за свободата на медиите в България “ основателно наречена в „ Труд “ кафява. В нея елементарно се съзират три съставляващи я планове. Първото е поплакът на „ ощетени “ откъм правдивост производители на свободни слова и непредставени във властта представители на „ 20% от популацията на градовете десни демократи “. Иначе доста щели да ги харесат гласоподавателите, но… недостиг, видите ли, на независимост на словото.Не са уреденипоне с някакви позиции в този кабинет дабългаристите, натирени са!

Беше време, когато предводителят на капиталците Прокопиев, отново лишен от животворното за бизнес делата му властово застъпничество, плака и забегна чак в Далечния Изток, с цел да се избави от неприятни думи хорски и изключително от прокурорския интерес у нас. За над 605 000 000 лева го дирели кредитори, писаха медии през 2011 година Скоро обаче настойникът му Иван Костов го оправи, президент беше Георги Първанов, прокуратурата пренасочи интереса си. „ Ощетеният “ се върна на единственото място, където интервенциите му могат да имат триумф и да не бъдат глобени.
Сега обаче прокуратурата още веднъж се заинтересува от предишните му делца, както и на някои от другите просълзени към него, тясно обвързваният с него Плевнелиев към този момент не е президент. И отново заръда, заплака капиталец блед, Оттам и поплакът на дружинката: „ Елате ни вижте по какъв начин сме в кереча ние духом и словесно свободните! “.Че то сляп политически представител на демократичната десница не остана в Народното събрание, демокрацията е в заплаха, вопият „ бизнес насочените вложители “.

Логично следва втората съставляваща – доносът. Ей ви ги, господа спасители наши, виновниците за драмата ни! Главният прокуррор и Бойко Борисов, Пеевски и следени медии раздробяват демократичната общественост и дискредитиратнейните политически водачи.Тези и някои водачи на няколко партии към кабинета „ Борисов 3 “ са посочените в кафеникавия опус виновници за сведение и предписание на Брюксел и Вашингтон. Правителството си купува успокоение като концентрира информационните бюджети по европейските стратегии единствено към контр олирани от властта медии.

Органично следва и третата, най-важната част на творбата капиталска: „ Нelp! “. Както е типично за соросоидната и грантаджийската сбирщина, за пулещата се медийна публицистика, когато го закършат в протестерските си акции. Както беше през 2013-а, когато даже в центъра на София не събираха повече от стотина-двеста вувузелници – викат западните посланици да им осъществят щенията. И „ Репортери без граници “ рапортуват същото, да знаете!

И сочат: „ Хванете тогоз! “. Цял лист с нужните им помощи са изложили „ ощетените “. Да не се дава достъп до никакви европейски фондове на посочените от тях душители на свободното слово, транспарантно имат поради страната ни. Срещу същите да се отпочне интернационално разследванеза централизация и нелоялна конкуренция на медийния пазар в България.Чрез стратегия „ Дигитална промяна на медии “в Европейски Съюз да се избегне посредничеството на локалното държавно управление.

Да се накаже,искат, щото не им е угодно. Да се озапти и прокуратурата посредством изпратени самостоятелни наблюдаващи – интернационалните прокурори.Същите да проследят в елементи всички обвинявания и предварителни следствия против публицисти и издатели в България. Срещу лица от СИБ и стоящите зад тях предприемачи, клиенти на прокуратурата, подразумява се.
Вържете ръцете на ръководената от Сотир Цацаров прокуратура, упорстват клиентите й, инак ще ни почнат по закона от 2012 година за гражданската конфискация на имущество, добито по противозаконен път! В инструмент за разпра с неуместните на властта я трансформират тези неприятни хора. Току виж скоро и съдът се съобрази с тях, до степен на нашето унищожаване от икономическия свят може да се стигне! Безпределно ваши сме, спасете ни, тук други толкова предани и правилни нямате!

Миналия месец се появи Парижката декларация, манифест на консервативни интелектуалци „ Европа, в която можем да имаме вяра “. Една подправена Европа ни заплашва, пишат тези виновни за европейските народи люде, приканват на битка за Истинската Европа. Фалшивата се стреми да ограничи свободата на изложение,за същинска робия се касае, мека, само че действителна, с нея се сблъскваме.Към нея вопият за преференциалната им помощ капиталците, на нея се надяват и на глобалистите във Вашингтон.

За проводници на техните политикив България се имат и е по този начин, колкото и нескопсно да ги прокарват. Стараят севсе отново с каквито силици имат през медиите, посредством истерично определящите се за проевропейски клиентелки. Но и конкуренция имат, тя още по-ловко го прави, по-хитро и гъвкаво. Изтласкват ги от блажните позиции, тикат ги към историческата канавка. Друго е времето, не е на седесарите и даже на дабългаристите, не съумяват да се приспособят към измененията.

Слабеят и настойниците им, понижават и спонсориращите ги във Фалшивата Европа и Вашингтон, разтърсван от нерационални кавги и неразбираеми за света спорове. Не единствено кафенеещата синя политическа пяна не се ориентира в западната политическа мъгла, само че най-зле са соросоидите и политическите „ касички “ от другите издания на Съюз на демократичните сили и позитанските им приятелчета.

А бяха мощ! Времето беше „ тяхно “, приватизацията беше в ръцете на „ алените мобифони “ и „ агнешките главички “, прокопиевците паралелно с кънчовците за броени месеци станаха едри капиталисти, издатели, списуватели, наблюдаващи и тълкуватели в медиите. Останаха им единствено поплаците към настойниците на Запад, доносите до посолствата и институциите в Евросъюза със описи на нелоялните към Ония полезности медии и публицисти, както и воплите за избавление от неизбежното.

Кафеникави са изданията им, политиците им, клиентелките и словата им са подправени. Вкупом ненужни станаха, а натрупаха и доста недоброжелатели, до момента в който времето беше „ тяхно “. Фалшивата Европа става „ все по-единна “, значи от ден на ден ще се тресе от насъщните проблеми и все по-малко ще се занимава да брани бледни капиталци и червенобузи производители на подправени слова.

Не са ни благи и прелестни държавното управление, прокуратурата или политическата картинка у нас, само че тези техни подправени плювачи са отвратително отвратителни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР