ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Путин иска Европа да гладува. Както гладуват руснаците.

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
С пълномащабно навлизане в Украйна (руският президент Владимир) Путин се стреми да отслаби Съединени американски щати и Европейски Съюз, изключително поради увеличаващия се дефицит на храни, инфлацията и растящите цени на силата. Днес икономическият модел на Путин за Европа е празни лавици, апетит, беднотия и липса на права. Така се живее в Русия и Путин желае принудително да наложи подобен живот на Европа, на всеки европеец, написа Cyprus-daily.news.

На собствен ред европейските наказания против Русия работят. Информационна организация Bloomberg, базирайки се на вътрешен конфиденциален отчет на съветското държавно управление, заяви, че Русия е изправена пред дълбока и продължителна криза. Споменатият документ разказва доста по-ужасна обстановка, в сравнение с съветските публични лица споделят в своите оптимистични обществени изказвания. Два от трите сюжета, показани в отчета, демонстрират, че съветската стопанска система ще се върне на равнищата отпреди войната едвам в края на десетилетието или по-късно. Всички сюжети допускат засилен напън от наказания и е евентуално повече страни да се причислят към тях.

Санкциите и рецесията заплашват промишленостите, на които Москва разчита от години за своята стопанска система, съгласно държавен отчет. По този метод цялостното прекъсване на доставките на газ за Европа може да коства на Русия към 6,6 милиарда $ годишно, а новите експортни пазари няма да могат да компенсират спада в продажбите. Обменният курс на съветската рубла отразява обстоятелството, че Русия има голям дисбаланс сред забележителния размер на износа на нефт и газ и едновременното понижаване на вноса, което беше разследване от глобите (заради войната). Това е действителното влияние на икономическата изолираност на Русия поради пълномащабната непредизвикана война против Украйна.

Въпреки всичко Русия ще продължи да предизвика енергийна, хранителна и миграционна рецесия в света. Ограничаването и повишаването на ресурсите е съвършен трамплин за разпространяване на радикални хрумвания в едно свободно европейско общество. Днес главният лист за европейската инфлация е изцяло изкуствено основаното нарастване на цените на силата. Русия стартира да понижава доставките на газ за Европейски Съюз, провокирайки пазарна суматоха и повишаване на цените доста преди февруарската инвазия в Украйна. Сега тя продължава да го прави, макар че има всички благоприятни условия да усили доста доставките (на енергия), в това число през Украйна.

Тезата за директна връзка сред глобите и рухването на стандарта на живот (както и идната студена зима) обаче към този момент се наложи в всеобщото европейско схващане. Русия, несъмнено, интензивно ще експлоатира тази тематика.

Известно е, че Москва финансира доста радикални сили в Европейски Съюз и при рецесии и провалянето на Запада в Украйна те биха имали късмет да вземат властта в европейските страни. Днес тези, които отхвърлят ​​агресията на Русия на Путин против Украйна, организират прокремълски манифестации в доста европейски страни. Организаторите молят към свободата на словото и свободата на събранията. Руската федерация се любува на свободата на словото в европейските страни, като организира и пропагандира проруски манифестации, чиято същина е провокации и опасност от вълнения.

На 4 септември в Кьолн се организира проруски протест против доставките на оръжие за Украйна, където участниците в него, наред с други неща, желаеха анулация на глобите против Руската федерация и стартирането на газопровода „ Северен поток 2 “. Сред представителите на рускоезичната диаспора имаше и добре известни десни екстремисти от Северен Рейн-Вестфалия и Източна Германия. Подобна акция се организира на 3 септември в Прага, където протестиращите стачкуваха за оставката на чешкото държавно управление, прекъсването на доставките на оръжие за Украйна и премахването на глобите против Русия. На митинга участваха хора със знамената на Комунистическата партия на Чешката република и на евроскептичната чешка партия Trikolóra.

Подобни ограничения се употребяват за последователно изостряне на обстановката и основаване на картина за съветската телевизия; идната стъпка може да са протести и погроми в европейските градове. Тези, които оферират да дадат на Русия това, което желае, работят за Путин и предизвикват още по-големи проблеми: те желаят да разрешат на Русия да унищожи естествения живот на европейците незабавно щом изгубят зоркост.

Путин умишлено желае да унищожи благосъстоянието и стабилността на всяко европейско семейство. Той желае да докара рецесията, растящите цени и стремглавите сметки до вратата на всеки европейски дом. Следователно оптималната поддръжка за Украйна е най-хубавата гаранция за благополучието и естествения живот на всяко европейско семейство. Цената на глобите е минимална по отношение на безвредния и естествен живот и увереността в бъдещето. Ако Украйна се провали, цената за всяко европейско семейство ще бъде доста по-висока.

Умиротворяването на Путин за сметка на Украйна е съглашение с дявола, което няма да донесе нито мир, нито непоклатимост, нито сигурност на Европа и европейците. Имаме потребност от дълготраен мир в Европа, а не от бомбата със закъснител на следващия замразен спор.

Превод: ФАКТИ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР