ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Драмата Дърева и ревът на менте-демократите като Капон

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Нинова уволнила Дърева от Дума. Голям праз! Кой изобщо чете Дума?! А който работи за партийна централа, а не за публицистиката, може да чака всичко от господарите си. Учудващо е, че тази представителка на развития социализъм е считана за публицист –тенденциозното ѝ тривиално до погнуса писачество е всичко друго, само че не ѝ публицистика. Това написа на страницата си в обществената мрежа журналистът и PR- специалист Татяна Кристи.
Ето и още от нейните думи във Facebook:

Дърева е безконечната Амбър на Българска социалистическа партия, а Българска социалистическа партия е статукво, закотвило България в прегръдките на Кремъл през целия преход. (заедно с другите Българска комунистическа партия метастази!) Останах в потрес, откакто прочетох жалбите на Мария Капон (от ИБНИ или каквото там е следващото име на тюрлю гювеча, останал отвън парламента). Насладете се:
„ Велислава Дърева е образец за човек с изправен гръбнак, с достолепие пред компликациите!
И да, такива политически съперници са едни от дребните мотори на огромните промени в демокрацията, а “перото” и никой не може да вземе! Шапки долу! “
Шапки долу или гащи долу? За госпожата Капон очевидно няма значение позицията на Дърева по отношение на митингите против държавното управление на Орешарски и Пеевски през 2013 година Драскачката Дърева тогава назова протестиращите – „ Протеста на ситите. “ Помни ли Капон наглите ѝ изявления в отбрана на мафиотския лагер – Орешарски- БСП-ДПС?! Ако не помни, да ѝ напомня с някои цитати!
“Това, което се случва през днешния ден, значи, че оттук насетне всеки, който не е съумял да влезе в Народното събрание може да изиска реванш и изправителен изпит. На процедура всеки може да неодобрява законно определен парламент”,
“Ако в този момент падне държавното управление, ще влезем в обаян кръг на непрекъснати избори, когато някой постоянно ще бъде неудовлетворен от резултата. Няма да излезем от тази дупка”
„ В момента това, което се случва, в случай че можем да съдим по изявите на лицата на митинга, аз стартирам да се тормозя, тъй като лицата на митинга са в действителност красиви младежи, които декларират пред телевизионните камери „ мен не ме интересува цената на тока, не ми пука подвигат ли майчинските, ние сме млади, красиви, образовани, интелигентни, вдъхновени” и в това време – 10 дни митинг и нито едно обществено искане.”
Има и още безчет сходни нелепости. Дърева не е публицист, а противен манипулатор на истината. Менте бунтовник на хранилка на Българска социалистическа партия. Нека опита да откри прехранване на пазарен принцип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР