ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ще продължи или не промяната и кой е срещу нея

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Ако не сте забелязали, тече масирана офанзива в медиите против Кирил Петков и Асен Василев.

Организирана е от статуквото и централното му ядро - ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като те най- доста ги тормозят разкрия за корупция и злоупотреби.

Партията на Слави и тази на Христо Иванов са вкиснати- тези момци им взимат от гласовете. Вкисната е и БСП- крадели им гласоподаватели.

А истината е елементарна, в случай че вашите гласоподаватели бягат от вас, значи не успявате да ги убедите да стоят при вас. Петков и Василев не са ви отговорни.

Дали тези млади мъже, няма да се окажат един ден като младите юпита, които Симеон докара от Лондон, и които тогава вдъхваха доверие, а през днешния ден са милионери, е различен въпрос. И Съюз на демократичните сили с Иван Костов, пристигнаха на власт да оправят страната, а я опропастиха с дивашка приватизация. На Симеон народът повярва, че ще оправи страната за 800 дни, а той фактически „ оправи” страната, като взе, както самичък се изрази „ бащинията си”- царски парцели, купени не от татко му, а благосъстоятелност на страната посредством интендантството. И Станишев вдъхваше очаквания, Буш Младши го назова “Mister Clean” (Господин Чист), сиреч перспективен, неомърсен с далавери и корупция, а той се запрегръща и със Симеон и със Доган и я докара до кривата круша. И Бойко преди да пристигна на власт сваляше звезди от небето, показваше някакви фотоси на митничарско населено място, построено от корумпирани митничари и сподели, аз ще съм чист, при мен всички съвещания на Министерския съвет ще бъдат открити. А то далаверите и корупцията си процъфтяваха на закрити порти.

Ако „ харвардците” не оправдаят очакванията, и те ще бъдат издухани един ден на избори. Но какво желаят тези, които ги оплюват, и мен изключително ме озадачава всекидневната ненавист против тях от уважаваният Кеворк Кеворкян, той и други в случай че желаят да не гласуваме за тези двамата, да кажат, за кого съгласно тях би трябвало да гласуваме? Ако би трябвало да избираме сред Бойко - Падишаха, както го кръсти в миналото Кеворк и „ Кирчо”, както той в този момент назовава Петков, Падишаха ли да предпочетем? И за „ независимият” претендент за президент Герджиков ли да гласуваме? Защото е ясно, че гласуваме ли за него, значи да изберем Борисов и Гешев като бонус.

Промяна ще настъпи в случай че след изборите се обединят всички сили, които в този момент се афишират против статуквото, олицетворявано от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Като загърбят лидерските си упоритости и мераци, кой от тях да оглави едно бъдещо държавно управление. Като се смирят, не помнят дразгите и създадат взаимни отстъпки. В името на България.

Не съумеят ли - всичко ще продължи както досега.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР