ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

За радост на Борисов и Доган пътните строители вярват на чорбаджиите си

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Напълно обикновено е изгладнелите пътни строители да имат вяра на шефовете си за неналичието на пари, а не на страната. В най-мизерните райони на страната тези, които намират метод да дават някой лев на служащи, са със статут на чорбаджии и господари, бащици и спасители. И същите без особени компликации могат да убедят сиромасите кой е " отговорен " за празния им ледник.

Напълно разумно е да имат вяра на индивида " ти татко, ти майка ", а не на държавната " неприятна жена " Виолета Комитова, поради която децата им няма какво да ядат, както им се изясняват. Работниците виждат в визията си за страна и изключително в тази за сегашната власт безусловно приключения облик на врага. На виновника за нежеланото състояние. Абсолютно съдбоносен резултат от изправянето на дума против дума. Шефът е прав, " гадовете " не дават пари.

И изцяло естествено, изобщо не ги интересуват причините на Министерство на регионалното развитие. Нито за осъществяваното в нарушаване строителство на цели прави от Автомагистрала " Хемус ", нито за преведените предплатено над 1 милиард лв. на същите компании, които изкараха служащите си на жълтите павета, за обекти, за които няма подготвеност да бъдат стартирани.

Страната ни има един " народен обект ", както се споделяше през социализма за строителството от национално значение, а той е строен нелегално. Разбирате ли размера на бедствието?!

То не е и смешно, а цялостен шок. И не мисля, че в Министерство на регионалното развитие лъжат за това. Може да са всевъзможни, не ги познавам, само че не считам, че са идиотите, каквито ги разказват. Кой ще спре ей по този начин, неоснователно, строителството на най-важната ни автомагистрала за кеф, с цел да го ненавиждат хората и да хулят служебния кабинет на Радев за наслада на отстранените от " цицката " Борисов и Доган.

Така ще е до изборите, нали нямате подозрение...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР