ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Веселина Томова: Идват още по-алчни типове и от тиквите

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Нареденият мач продуктово позициониране от дълго време лъщеше, стига да имаш очи да видиш и уши да слушаш. Въпреки голеееемите „ триумфи “ и патосните рецитации на „ прелестните “ служебни държавни управления на Радев, по които с овчи екстаз се прехласват всички, които отхвърлят да виждат и да чуват, а и да мислят, резултатът е непобутване на ГЕРБ от първото място, както и качване на проценти. За задачата, вместо бъдат налагани хора с същински темперамент и качества, още веднъж се заложи на лигаво като желе „ ново “ остаряло служебно държавно управление, което още повече ще вдигне % на ГЕРБ.

За сметка на това, продуктовото позициониране на американците, които ръководят като дървена кукла на конци Радев, „ избавят “ сякаш ситуацията с брутално измамническия план Политическа партия на остапбендеровците, блестящо свързани с Радев. Нареденият мач си върви „ брилянтно “ за янките – на Радев априори му е обещан втори мандат и ще го има, другите играчи са стиснати за топките и ще извадят претенденти от кумова срама, само че незастрашаващи Радев, както и изследванията демонстрират, ГЕРБ дружно с остапбендеровците и десносектантите „ в името на страната “ и в „ името на синергията с дневния ред на Съединени американски щати “ ще се вземат, а другите сякаш ще го играят съпротива.

Въпреки че ще им набутат капиите по всякакви значими властови местенца. Боко от дълго време в същия тоя подреден мач е пожален и нищо няма да му се случи от това, което очакваше ехалето. Всички са в Схемата, нищо, че се ненавиждат един различен. Дори и Корнела, която не може да гледа Радев, поради измяната му, се лигави лицемерно и сякаш го поддържа. Херо Мустафа купи мача, подреди го, всичко е занапред ясно. Остава единствено на балъците, които отиват да гласоподават, да подпечатат Сделката с бюлетините си. Най-смешното е, че огромния % от тях с овчия си екстаз си мислят, че идва смяна посредством ухилените измамници на Радев. Идват още по-големи алчни видове и от тиквите. Тоя път по холивудски ви успиват.

И е регистрирано, че ехалето е просто тук и задоволително наивно, че да залага постоянно на авансово платен мач. Честито и на измамниците, и на избралите ги!

Веселина ТОМОВА, Facebook

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР