ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Башибозукът пак е в селото, Слави Трифонов се подчини на българските олигарси

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Няма никакво значение, какво ще стане оттук насетне към този момент!

Маските паднаха и башибозукът е отново в “селото” да граби, пали и изнасилва орисите и живота на българите, както до момента!

1. Трифонов се даде обещание и се даде младоженка на обвързваните с съветската тирания и по този начин съобщи всичко българско и родно.

2. Подчини се на българските олигарси, които до един са с комунистическо минало и забременяване.

3. Направи ундурма с ислямистите от Движение за права и свободи. Последните са такива за жалост, тъй като са непосредствено подчинени към този момент на Ердоган, а той е ислямист и деспот.

4. Нападна по заповед на всички горни опита на държавното управление в лицето на Асен Василев, да се разкрие какъв брой десетки милиарда е укрил от българските данъчни управляващи Лукойл през Нидерландия.

5. Не споделя и дума за съветските военни хибридни интервенции “Турски поток” и АЕЦ “Белене”, а всеки миг се чака руснаците през марионетките си в НЕК, които не можаха да бъдат уволнени, да стартират нова процедура за нуклеарна централа в Белене.

6. Хората на Трифонов насочиха опасност към всеки, който им е неуместен. Ковачки ли ще ви е ударната бригада по разпореждане на Доган?

7. Санкционираните от Съединени американски щати по закона “Магнитски” са недосегаеми, тъй като освен не се прави нищо против тях, а се желае да им се дадат 1.6 милиарда лв. за нова газова мощ в “Марица Изток 2”, която е действителна благосъстоятелност на Илко Желязков и Движение за права и свободи - държавна е на хартия единствено. Да чухте Трифонов нещо да е споделил по тези тематики?

8. ГЕРБ се готви да укрепи съветските позиции с обещания, че оцелее ли, ще даде с Движение за права и свободи и комунистите най-малко 3 милиарда евро през АЕЦ “Белене” и съветските военни енергийни планове на американски подизпълнители. Газова мощ в “Марица Изток 2” ще е подарък за американска компания от глобените в символ на лазене по килима за амнистия.

Нови избори, хора, тъй като не желая най-после да виждам протест (да не дава Бог) за избавление от руско-ислямистко-олигархичната робия!



Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР