ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Петък, 5 часа следобед, работният ден започва

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Ивайло Михайлов

Гаранции, гаранции, за това, за това, желаеме, желаеме, и това, и това... Уважаеми дребни и по-малки политически сили, до през вчерашния ден твърдяхте, че имате доближаване до 95% по политиките с една малко по-малко дребна, само че за положително или неприятно първа политическа мощ.

От през вчерашния ден, прас-прас - и: дай си ми куклите, на ти си парцалките... Не ви желая финансиста, че май бил крал, не ви желаеме държавното управление, че май се облича в тюркоазено... а в този момент де?! Май-май никой не знае какво ще се случи, само че всички заедно са срещу? Излагация, дами и господа.

По остарял български бит набийте детето, преди да е счупило стомната!
Ако сме парламентарна Република, в случай че сте се разбрали за политиките, за които имате болшинство със златното корнелийно пръстче, не мислите ли, че имената в това, сигурно краткотрайно държавно управление, не са препъникамъкът пред изчегъртването на модела " Борисов "?

Че за шест - дванайсет месеца можете да основоположите смяната законодателно, тъй че да няма късмет за връщане на бял кон на Джипката, да диша не изкуствено бизнесът, да се насочват европарите към промишлен скок, а не в асфалт и стиропор, да няма модел Вишински и спецправосъдие, а в случай че може да поръчаме и един в случай че не нов, то най-малко стеснен основен прокурор...

Ама не! Искаме да няма такова, щото не знаем дали ще го има, в случай че го няма, каква ще е гаранцията, тъй като желаеме...

Дами и господа от дребните и по-малките, очевидно не сте дорасли, или ви е боязън, че може да не сте вие? Има Гаранция - и в случай че не помните - Гаранцията е Площада! Имаме и Искания - да ви ги напомня - те бяха показани на Площада!

Свършете си работата, за която сте изпратени в Парламента, в случай че не, отново ще се явим на Площада. И в случай че има държавно управление, с каквито и да е имена, гаранцията за неговата читавост е отново там, на Площада.

И всяко държавно управление от тук нататък да си знае, и на сън да му идва Площада.
Стига мрънкане - петък, пет часа следобяд. работният ден стартира!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР