ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Чудесата на Борисов в Кърджали или как предизборно се лъже най-много

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
„ Аз не мисля...Значи не трябва да приказваш, рече Лудият Шапкар” в „ Алиса в страната на чудесата “.

Преди 24 часа Кърджали бе градът на чудесата, залят от нарцисоидните автохвалби и обилни обещания на Бойко Борисов, който още не има вяра, че е политически пенсионер.

Препълнената зала на градския спектакъл сподели в целия ѝ искра гербаджийската номенклатура, впила се като хидра в държавните структури.

Пред правилните си партийци вождът изсипа реки от полуистини и неистини, с които може да изпълни още едно Водно огледало.
Апропо, Борисов се похвали, че държавното управление му платило Водното огледало и разкрило граничния пункт „ Маказа “, тоест той е архитектът на тези два плана.

Наистина не трябва да приказваш, в случай че не мислиш. Но в случай че си позволиш лукса да мамиш електората, добре е въпреки всичко да лъжеш с мярка. Защото и Водното огледало, и „ Маказа “ са дело на държавното управление на Българска социалистическа партия.

Но в страната на чудесата на ГЕРБ истината е дефицитна стока.

Обаче идната му неистина е почтена за „ Гинес “: „ В този край 130 години не е строена черква, а ние направихме цялостен манастир… “
Точно преди 20 години отец Боян Саръев построи храма " Св. Успение Богородично " и манастирския комплекс към него. И то с волните пожертвования на стотици миряни. Ала какво значение имат обстоятелствата за някогашния министър председател, проявяващ през ден мощната си богобоязливост. Все отново да не забравяме – него са го галИли по главата три папи!

Трябва да си Лудият шапкар от „ Алиса в страната на чудесата “, с цел да вярваш на Борисов. Но по какъв начин да повярваш на опашатото му заричане за Околовръстния път на Кърджали, откакто и в трите си премиерски мандата не го извърши.

Финалният акомпанимент в арията на лъжата бе хвалбата, че при ръководството му сме „ водач на Балканите “, а той бил „ балансьорът в връзките с Турция “…

Колко България е водач на Балканите се вижда тези дни, когато Словения, Сърбия, Албания, Гърция и Хърватия си разрешиха неуважителни и язвителни забележки към София поради отхвърли ни да пуснем Скопие в Европейски Съюз.

А балансирането с южната ни съседка е синоним на национално оскърбление, откакто Борисов предизборно полегна на килимчето на Ердоган, с цел да измоли гласове от българските изселници и следизборна коалиция с Движение за права и свободи.
Безкрайни бяха „ чудесата “ в страната на ГЕРБ.
Бяха и в никакъв случай повече няма да бъдат!

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР