ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Партията на Цветанов получава огромен бонус след победата на Байдън

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Глобалисткият план на Америка още веднъж набира сили. Новите връзки на Съединени американски щати с Европа ще припомнят изумително старите - преди Тръмп. Засилване на глобалистките импулси в общоевропейското управление, което е парекселанс глобалистко. В Европа има подготвеност да се одобри новата помощ на американската администрация. Това разяснява пред БНР политическият анализатор Валентин Вацев.

" Да, Байдън ще завоюва, само че успеха му не е чиста ", означи той, като посочи, че се следят прекалено много нарушавания на здравия разсъдък и логиката, само че успеха му е действителна. Той уточни, че не чака революция след оповестяването на спечелилия от изборната конкуренция, само че акцентира, че американското общество остава доста разграничено.

Международният анализатор предвижда мощно въздействие на американските промени върху българската вътрешната политика. Според него това въздействие няма да се усети незабавно, само че до края на годината ще бъде явно. По думите му партиите на Христо Иванов и " СДС-остатъчни " няма да са склонни да простят на Бойко Борисов да дострои " Турски поток ".

Вацев предвижда, че особените бонуси от поврата в американската политика ще дойдат за българските сили, които са свързани с демократите в Съединени американски щати:

" Това е партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България ". Те получават голям
бонус в бъдещите избори в България, допускам, че те са пили шампанско още през вчерашния ден. Може би ще съумеят, не е късно, да осведомят Вашингтон, че те са техните хора в България ".

По думите му Байдън ще гледа на НАТО като на инструмент за антируски напън:

" Някои анализатори са склонни да чакат от съветската силова формация остри дейности по границата сред Русия и НАТО.... Рязко увеличение на скоростта на основаване на така наречен план Триморие.... Смята се, че това е време за съветска военна интензивност - има се поради времето сред провеждането на изборите в Съединени американски щати и датата на инаугурацията на новия американски президент (20 януари 2021 г.), което е към два месеца и половина. Това е ярко време за военни дейности ".

Според анализатора ще се изострят качествено връзките на Съединени американски щати с Русия. Той не изключи военно напрежение сред Украйна и Русия:

" Украйна е подготвена за война с Русия и там са вероятни въоръжени конфликти ".

Руският офшорен хайлайф ще се ускори и те към този момент пият шампанско за успеха на Байдън, разяснява още Вацев.

" Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре комерсиалната война против Китай ", предвижда Вацев. По думите му екипът на Байдън ще окаже основна поддръжка на Ли Къцян и китайските троцкисти:

" Проблемите на формалното управления на Китай с китайските троцкисти ще се засилят и ще се задълбочат ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР