ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Кой и какви интереси стоят зад маските?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
COVID-19 е безспорен факт. Спорно обаче е носенето на маски, светът е разграничен на “за “ и „ срещу “. Учените са разграничени. Политиците обаче са единни в налагането им. Тук е заровен ключът от бараката. Обяснения доста, разбори и мнения – също. Роят се и тайните теории.

Неясно за какво етикетът „ доктрина на конспирацията “ се възприема като нереално, плод на въображението. Дали пък това не е внушавано от мощните в света, с цел да останат в сянка.

СЪМНЕНИЯТА

Коронавирусът не е по-опасен от други вируси, върлували измежду човечеството от епохи. COVID-19 несъмнено има своите особености, само че негови „ братовчеди “ са били доста по-смъртоносни, а по отношение на тях науката и държавните управления са се отнасяли с нужната съвестност, само че умерено. Днес светът е една лудница, а хората са участници в всеобща неуравновесеност. Това поражда въпроси, а отговорите са неубедителни – плодородна почва за тайни теории. Тях постоянно ги е имало и нерядко са се оказвали правилни. Някога в Съветския съюз изказванията, че Германия и император Вилхем II са финансирали Октомврийската гражданска война са считани за закононарушение и национално изменничество. Изследователите от дълго време са потвърдили този факт.

На 22 ноември 1963 година Президентът на Съединени американски щати Джон Кенеди е погубен. Започва невиждано по своя мащаб следствие. То обаче се натъква на невероятни трудности, мистерии и секрети. Около 100 души, свързани с следствието, очевидци, чиновници в тайните служби и полицията умират по тайнствен метод. Пласират се разнообразни версии за претекстовете за атентата, най-много „ кубинската “. Но се премълчава спорът на Кенеди с притежателите на Федералния запас, които са му гневни за препоръчани от него промени в печатането на нови доларови банкноти. За доста трилиони става дума.

Каква връзка има това с носенето на маски? Много елементарна: който взема решение за доларите, международната стопанска система и политика, той взема решение за вирусите, имунизациите и маските. Здравето е безценен артикул и някои го третират като бизнес.

Отдавна се приказва и написа, че множеството държавни управления по света, президентите, министър председателите, министрите и политиците са кукли, на които някой дърпа конците. Въпреки че ще го отрекат или даже няма да подозират, че са такива. Реалната власт е в ръцете на същинските властелини на планетата, известни като международно държавно управление в сянка. То управлява процесите в разнообразни страни и ги насочва в избрана посока.

Предполага се, че контрола се ръководи през три центъра: Ватикан – въздействие посредством религията върху мозъка и сърцата. Само католиците са над 1,3 млрд души. Помагат секрети ордени и структури. Лондонското сити е международният център в региона на финансите, Вашингтон е силовият център. В последно време се заприказва, че Кремъл е притеглен да работи по линия на славянството, а Емиратите – върху мюсюлманския свят, Само догатки. Включително за роля на Пекин.

Световното държавно управление разполага с мозъчни центрове, които са известни от дълго време. През 1921 година Милиардерът Морган основава „ Съвета по интернационалните отношения”, който управлява такива значими структури като Федералния запас на Съединени американски щати, Ню Йоркската фондова борса и водещите средства за всеобща информация в Съединени американски щати и други страни. През 1954 година е основан Билдербергският клуб, който сплотява работата на американските и европейските политически, бизнес елити, представители на кралските фамилии и прочие През 1968 година е основан Римският клуб, който включва представители на международния политически, финансов, културен и теоретичен хайлайф. През 1974 година е основана Тристранната комисия, която координира работата на Съединени американски щати, Западна Европа и Япония с концепция за основаването на световно обмисляне и дълготрайно преразпределение на ресурсите. Военните блокове също са част от това световно ръководство.

ПРЕДИСТОРИЯТА

През 1913 година Конгресът на Съединени американски щати трансферира (подарява) националната самостоятелност на страната на тъй наречените ФЕД (Федерален резерв). Вместо страната, частни банки, съставляващи ФЕД, към този момент имат право да печатат долари. Нещо повече, Съединени американски щати заплащат голяма рента на частниците от ФЕД, върху всяка отпечатана купюра. По този метод, налагайки $ за международна валута, ФЕД действително постанова надзор върху целия международен финансов пазар и множеството национални стопански системи, чиито запаси или задължения са в долари. Без социалистическия лагер, в случай че се има вяра на комунистическите водачи в Кремъл, чието изказване се опровергава от секретни документи след разпада на Съюз на съветските социалистически републики, Варшавския контракт и Съвет за икономическа взаимопомощ. Доларът и там е бил водещ пред рублата…

През 1971 година е анулирано златното покритие на $. Зелените банкноти, стартират да служат за надзор или предизвикателство на инфлация, както и за „ лабораторно основаване на кризи” в разнообразни точки на света, в цели райони и в целия свят. От тази обстановка господарите на ФЕД стават още по-могъщи. Кои са тези мистериозни хора, се пита в задачата.

„ Обичайните обвинени “ са еврейски семейства отпред с рода Ротшилд. Повечето от тях са изселници от Русия, Литва, Англия и Полша. Посочват се Ротшилд, Вартбург, Лазар, Куун, Голдман, Мойзес, Леман.

На 4 юни 1963 година, президентът Кенеди издава Президентски Декрет, Изпълнителна Заповед № 11110, с който на Департамента по финансите се дава право да издава сребърни документи против налично сребро в Държавната съкровищница. На процедура това е нож в сърцето на ФЕД, който до този миг създава пари и ги дава против рента на Правителството на Съединени американски щати. Нещо като началото на края на Федералния запас. След близо половин век спиране, американската страна още веднъж стартира да печата свои пари. Така наречените банкноти на Кенеди от 2 и 5 $, на които написа: " united states note ", а не " federal reserve note ". Отпечатани са малко над 4 милиарда и са пуснати в послание. След 4 месеца стартира печатането и на 10 и 20 доларови банкноти. Те обаче по този начин и не виждат бял свят, тъй като значимите хора взимат съответните ограничения.

Точно след 200 дни, на 22 ноември 1963 година, Кенеди е погубен.

ФАМИЛИИТЕ

Семейство Рокфелер е първо в листата. Те са една от най-влиятелните семейства, които ръководят света. Никой не знае действителния размер на тяхното благосъстояние, само че съгласно някои източници то се прави оценка сред 1 и 3 трилиона $. Семейството добива известност с помощта на Джон Рокфелер – първият милионер в света. В края на XIX век кланът Рокфелер управлява 90% от целия петролен пазар в Съединени американски щати. Почти всички модерни нефтени компании в Съединени американски щати водят началото си от Рокфелер.

Семейство Морган. То дефинира политическия курс на Съединени американски щати и управлява всички банки в света. Първият човек от клана е Джон Пиърпонт Морган. Той в началото работи в банката на татко си в Лондон, а по-късно се мести в Ню Йорк, където основава империя. По време на Гражданската армия, той продава оръжие и едвам не е наказан за това по-късно. През 1907 година Джон Пиърпонт Морган съумява да спре разпадането на банковата система. И през днешния ден семейство Морган е един от най-влиятелните играчи в банковата сфера. Техните банки имат клонове освен в Съединени американски щати, само че и в Европа. Някои членове на фамилията имат надзор върху General Motors и General Electric

Ротшилд е едно от най-богатите фамилии в света още по времето на Наполеон. Династията води началото си от Майер Ротшилд. В Германия той построява финансова империя. Когато умира, Майер Ротшилд оставя на наследниците си упътвания за това по какъв начин да управляват империята и това продължава повече от 200 години. Мнозина считат, че семейството управлява всички финансови институции в света. Други считат, че Ротшилд спонсорират и толерират множеството от войните. Богатството на Ротшилд се прави оценка на към 2 трилиона $.

Семейство Барух е малко „ по-бедно “ от Ротшилд и Рокфелер, само че пък са кралете на въздействието и лобизма. Бърнард Барух, индивидът, дал началото на клана, е бил консултант на 5 американски президенти и персонален другар на сър Уинстън Чърчил. Смята се, че той е „ бащата “ на „ студената война “ и управлявал работата по изобретяването на атомната бомба. Именно Бърнард Барух е считан за създател на международното държавно управление в сянка. „ Дълбоката власт “, както е прочут още този авторитетен кръг.

КЪДЕ съдебномедицинска експертиза НИЕ?

Зетят на президента Тръмп – Джаред Къшнър е индивидът в сянка, който управлява връзките сред Вашингтон и София. Той се прочу с напъните си и постигнатия прогрес в израелско-палестинските договаряния. Ключова е и ролята му в диалозите сред Сърбия и Косово за изглаждане на противоречивите тематики. Къшнър урежда визитите на български властници в Съединени американски щати. Нерядко употребява въздействието на израелския министър председател Бенямин Нетаняху върху българския министър председател Бойко Борисов. Къшнър обаче не крие недоволството си от неприятната медийна среда в България и модела, натрапен от кръга #Кой в медиите. Самият той е притежател на изданието New York Observer. Къшнър се употребява с огромно доверие в Световният еврейски съвет. Предците му са бежанци от Полша, едвам оживели от Холокоста през Втората международна война.

В проектите на международното държавно управление България към този момент не е онази точица, от която няма огромна изгода. Режимът на Ердоган в Турция и черноморската граница с Русия ни трансформира във значим фактор на Балканите и южната част на Европа. С гърците сме тези наследници от Източната Римска империя – Византия, която има възпиращ резултат против исляма и до ден сегашен. В случая и против мигрантските талази. Затова решението да се реалокират американски военни елементи в България и да се разположи у нас оръжие от най-съвременен вид не е инцидентно.

С маски или без маски е спор, който отвлича вниманието от сходни решения. А те поначало не се взимат с повдигане на звук. Премиерът Борисов си има вяра, че е значим състезател в тези схеми, само че може да се окаже марионетка, употребена и от Белия дом, и от Кремъл, даже и от Анкара. Това не вещае хепи енд за него и ръководството му.

ВОЙНАТА ЗАД МАСКИТЕ

Каквото ѝ да се случва в света, то постоянно е със знанието и утвърждението на международното държавно управление. Така най-малко настояват откриватели на задкулисието, тайните покупко-продажби и нещата, които правят държавните управления, без д се допитват до жителите.

Спорът за маските ни вкара в синдрома „ завръщане от война “ неслучайно. Маските се трансфораха в обичано средство на политиците за похищение на вниманието от значимите проблеми. Експертите считат, че даже възходящата от ден дневно черна статистика на болни не може да принуди хората да носят средствата за отбрана. Чувстват се несвободни, други са уплашени. В същото време значително медици са уверени, че растежът на коронавирус пациентите е поради неносенето на маски.

Хората са изморени от противоречивите ограничавания, едно от които е носенето на маска, дружно с инспекциите и санкциите. Ограниченията карат от ден на ден жители да имат вяра на различни отзиви. За това в огромна степен спомага и постоянно изменящото се мнение на здравните управляващи и политическото управление.

Обществото възприема болестта като факт, само че от ден на ден всеки построява свое персонално отношение, научавайки нови и нови неща за COVID-19. Броят на скептиците нараства, доверието във властта пада. В резултат поражда синдромът „ завръщане от война “, който се свързва с психическото положение, при което индивидът се нервира от рестриктивните мерки. Всичко това се случва на фона на конкуренция в търсенето на ваксина, основаването на нови медикаменти, тяхното произвеждане и подписване на контракти за продажба на милиарди дози за стотици милиарди долари.

Разбира се че облагите интересуват международното държавно управление в сянка, което има или взе участие в фирмите, разработващи скъпите лекарства, само че огромната цел е контролът върху целия развой. Забележително бе първичното подозрение, че Китай е „ изворът “ на вируса. Впоследствие погледите се насочиха към Съединени американски щати. Трети подред източник на опасност бе Русия. В мрежата от изобличаващи обстоятелства и черна статистика попаднаха страни от ранга на Италия, Франция, Испания, Англия, Бразилия, Индия и други Всички те в Топ 20 на международната стопанска система. Заболяването на политически водачи като Борис Джонсън, Доналд Тръмп, изолацията за дълго време на Владимир Путин е знак, че никой не е застрахован.

Всичко това подклажда теориите за международен скрит план против жителите на планетата. Недоверието в решенията на държавните управления докара до раждането на протестното придвижване QAnon. Негови почитатели се виждат все по-често на митинги против ограниченията за ограничавания. Основният девиз е „ Свобода вместо боязън “. Някои от участниците даже считат, че заговорът включва и търговията с деца. Крайни представители на тази група приказват даже за похищение на деца за основаване на балсам на безконечната младост… В сходно нещо се упрекват милиардера Джордж Сорос и някогашният претендент за президент на Съединени американски щати Хилари Клинтън. Все повече хора в Европа възприемат посланията на QAnon придвижването. Вече има проведени групи в Германия, Франция, Италия… Вече се приказва за скрит план с антисемитски темперамент, за операция на обособения субект. Във Англия почитателите на придвижването включиха в репертоара си и тематиката за Брекзит. Der Spiegel написа, че „ това е на-успешния и рисков актуален скрит план в мрежата “. През лятото на 2020 и началото на есента Фейсбук и Twitter блокираха десетки хиляди сметки на последователи на QAnon поради антисемитски послания.

Според Лондонския институт за стратегически разговор казусът е в възходящия брой подправени вести, което прави отсяването на истината доста мъчно. И тук идва може би най-голямата заплаха: В доста от случаите самите държавни управления прибягват до фалшив вести, разчитайки по този метод да прикрият своите неверни, а от време на време и незаконни решения. Другата известна доктрина е, че милиардерът Бил Гейтс, с поддръжката на международното държавно управление пробва да чипира хората на планетата и да ги подчини на решенията на шепата световни кукловоди. В тайните теории бе включена и 5G мрежата. Разузнавателни служби „ разкриха “ лаборатории, където е бил основан вируса. Лидерите на Беларус, Туркменистан, Никарагуа и Бразилия пък отхвърлят пандемията.

Много е допустимо международното държавно управление да има потребност от това напрежение и опълчване, с цел да се яви в последна сметка като избавител на човечеството. Това е съмнение. Сигурно е обаче, че малко хора ще завоюват най-малко два трилиона $, а доста хора ще изпитат компликации, до степен на оцеляване. Най-простият образец в България е: над 1,5 млн поданици живеят под прага на бедността – към 350 лв. – а цената на PCR-теста е 100 лв..

Д-р Владимир Дамянов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР