ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Споко, нещастници. Ще има още лапачка

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Д-р Цветеслава Гълъбова, фейсбук:

Мъдър е нашият народ, доста умен. Имаме чудесна приказка за неволята. След вчерашния ”дебат” в Екологичен потенциал би трябвало да си я препрочетем и да я следваме. Гледах сутринта един евродепутат от герб - изтръпнал подобен, като ядосано дете, който словоблудстваше на тематика имиджа на България /че се излагаме пред чужденците/. Сега попаднах на сълзливия пост на Ева Паунова - Майдел, със същото обръщение. И ми се ще да им кажа - споко, нещастници, вашите сътрапезници от ЕНП де факто ви поддържаха, ще има още лапачка.

Явно машината е идеално смазана и всичко върви по проект А. Да, обаче, има и проект Б, който нормално не е по този начин добре изкусен. В него водещата роля е на хората, а не на евроцървуланковците.

И този проект ще сработи, тъй като не можете да въртите на мазните си крадливи пръстчета цялостен народ.

И се чудя къде тъкмо ще отнесете всичко, каква е тази алчност и лакомия, за какво си обременявате кармата - с две лъжици ли ядете, от две чаши ли пиете, на две кревати ли спите, а?

И спрете, енепейски евродепутати да се грижите за имиджа на България, а вземете се погрижете за хората тук, за мизерията и беднотията, за неприятното опазване на здравето, за глада, за първите места по смъртност в света. Че това не е излагане, а СРАМ!

Срам за вас, които получавате тлъстите брюкселски заплати, а вашите баби и дядовци тук нямат зъби да сдъвчат коравия самун. Жалки мизерници сте, майделки, пауновки, новаковци, ковачевци, жалки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР