Факти, подкрепящи теорията, че Луната е космически кораб …Има няколко

...
Факти, подкрепящи теорията, че Луната е космически кораб …Има няколко
Коментари Харесай

Факти, подкрепящи теорията, че Луната е космически кораб

Факти, подкрепящи теорията, че Луната е галактически транспортен съд …Има няколко аргументи, заради които Луната се смята за ненапълно особена измежду спътниците на нашата Слънчева система.

 Нашият натурален сателит … или галактически транспортен съд …
Нашият натурален сателит … или галактически транспортен съд …На първо място Луната е необикновен обект, тъй като е петият по величина сателит в системата, което е нещо забавно, в случай че се има поради, че това е единственият сателит със сравним размер, който обикаля към скалиста планета (Фобос и Деймос са спътници на Марс, само че са към 300 пъти по-малки), а всички спътници с сходен размер обикалят към Юпитер и Сатурн.Друга специфичност на Луната е нейната орбита. Според изчисленията на някои учени, Луната има по-близка орбита, в сравнение с би трябвало, поради нейната скорост и маса. За да се реши този проблем, нормално се приема, че вътрешните области на Луната са по-малко плътни от скалистата повърхнина. Неизбежно е в един миг да възникне въпросът: “Луната куха ли е? “.Подобни изказвания могат да бъдат открити и в историята. Например, африканските Зулуси имат вяра, че Луната е куха и е обвързвана с Читаурите, или както някои ги назовават ​​влечуги, раса от интелигентни извънземни, които управляват човешката раса …През 1970 година, двама руски учени допускат, че Луната в действителност е галактически транспортен съд, издигнат от извънземни същества с превъзходна просветеност и технология, за наблюдаване на Земята отдалеко.
Теорията, че Луната е галактически транспортен съд, е изложена от двамата членове на Съветската академия на науките, Александър Щербаков и Михаил Васин. Те стигат до извода, че извънземни същества с технология, надалеч по-добра от всичко познато на Земята, употребяват Луната като галактическа станция.Изследователите изясняват, че материалът на лунната повърхнина се състои от разнообразни детайли, в това число хром, исполин и цирконий. Освен това означават, че някои скали на Луната в действителност са по-стари от най-старите скали на Земята, което още веднъж допуска, че Луната е галактически транспортен съд.Четете още: Анунаки: Защо желаете да ги изтриете от историята?Щербаков и Васин имат вяра, че Луната се състои от каменист външен пласт с дебелина няколко благи, а под него има празнина, която се населява от извънземни.В историята си Зулусите загатват извънземната раса, наречена Читаури, която е „ донесла Луната за Земята “, като средство за наблюдаване, манипулиране и надзор на човешката раса. Този роман е доста сходен на този, упоменат в Месопотамия и Шумерия, за двамата братя Енлил и Енки.Посочва се, че в предишното, преди Луната, не е имало сезони и планетата е била обхваната от лека мъгла.Земята е впечатляваща със своето величие, само че откакто Луната е „ пусната “ в орбитата на Земята, всичко се трансформира. Настъпва безпорядък във времето, защото стартират огромни наводнения и други пагубни събития.Гледайте видеото, има варианти за превод на български език.
Според теорията, Луната има скалиста повърхнина, със следи от тежки метали и прогресивно по-голяма неотстъпчивост до към 20 километра дълбочина, което изяснява за какво най-големите кратери не са дълбоки.Отвъд тази точка има отопляем интериор, който сигурно съдържа атмосфера и е населяван от извънземните създания.Изглежда някои лунни кратери са генерирани от вулканична активност …, само че Луната няма ядро ​​от магма и няма известна вулканична интензивност на повърхността й.Луната е единственият сателит, който показва съвсем съвършено кръгова орбита, толкоз прецизна, че е способна да скрие цялото Слънце на земната повърхнина.Това са значими съвпадения, в случай че Луната в действителност е основана след удар на гигантско тяло. Озадачаващ е още един въпрос: „ Защото не е посещавана от хора от 70-те години на предишния век насам? “ Гледайте видеото, има варианти за превод на български език.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР