Факти, че Теорията за космическия кораб Луна не е невъзможна

...
Факти, че Теорията за космическия кораб Луна не е невъзможна
Коментари Харесай

Факти, че Теорията за космическия кораб Луна не е невъзможна

Факти, че Теорията за галактическия транспортен съд Луна не е невъзможна …През годините, учени са открили, че Луната има някои странни характерности.Луната е петият по величина натурален сателит в Слънчевата система. Смята се, че е основана от великански удар сред младата полуразтопена Земя и протопланета, огромна почти колкото Марс, спекулативно наречена Тея.След проучване е видяно, че тя явно е в неправилна орбита за размера си, съгласно сегашната си хипотетична компактност. Астрономическите данни демонстрират, че вътрешните области на спътника са по-малко плътни от външните, което поражда догатките, че тя може да е куха.

 Спекулативен модел на Луната
Спекулативен модел на ЛунатаНякои от тези изказвания идват от обстоятелството, че когато метеори удрят Луната, тя звъни като „ камбана “. По-конкретно, на 20 ноември 1969 година, когато екипажът на Аполо 12 освобождава лунния модул, след завръщането си в орбитата, въздействието на модула с Луната кара тяхното сеизмично съоръжение да записва непрестанно отзив като „ камбана “ за повече от час.През юли 1970 година, членовете на тогавашната руска Академия на науките – Михаил Васин и Александър Щербаков, оферират Теорията за галактическия транспортен съд Луна.
Теорията твърди, че спътникът в действителност е извънземен галактически транспортен съд. Тезата на Васин и Щербаков е, че Луната е издълбан планетоид, основан от незнайни същества, с технология, надалеч по-добра от тази на Земята.Огромни машини са били употребявани за размразяване на скали и формиране на огромни кухини в Луната. Следователно, тя се състои от сходна на корпус вътрешна обвивка и външна обвивка, направена от железна скалиста шлака.След това „ галактическия транспортен съд Луна “ е подложен в орбита към Земята. Привържениците на тази доктрина показват увеличение на отчетите и фотосите на НЛО, направени от НАСА при техните задачи до Луната.

 Тематична картина
Тематична картинаТя има десетки хиляди кратери с разнообразни размери, покриващи повърхността. Обаче, всички кратери имат идентична дълбочина … (!) Това допуска, че под повърхността може да има някаква железна преграда, която да я защищава от щета.Четете още: Фанфарите на Апокалипсиса: мистериозните звуци,които се чуват по цялата земя (видео)Установено е, че метеоритите и метеорите освен основават плитки кратери на повърхността на Луната, само че и основават издаден „ под “ към кратера вместо хлътнал, както се чака, подкрепяйки концепцията за твърдата обвивка.Луната е надалеч по-стара от предстоящото. Може би даже по-стара от Земята или Слънцето. Най-старата възраст на Земята се дефинира на 4,6 милиарда години, до момента в който лунните скали са датирани на 5,3 милиарда години.Химичният състав на праха, върху който са скалите, е удивително друг от самите скали. Това демонстрира, че лунната повърхнина може да е била „ преместена “ от някъде другаде и „ сложена “ на Луната.Някои от кратерите й са зародили вътрешно, само че няма индикации, че Луната в миналото е била задоволително гореща, с цел да провокира вулканични изригвания. Всяка година се записват стотици лунни земетресения, които не могат да се отдадат на метеорни удари. Изглежда, че някои от земетресенията следват избран “график ”.

 Тематична картина
Тематична картинаЛунната кора е доста по-твърда, в сравнение с се допуска в началото. Когато екипът на НАСА пробива няколко сантиметра в повърхността на спътника се виждат железни стърготини.Луната е единственият натурален сателит в Слънчевата система, който има стационарна, съвсем съвършена кръгова орбита. Как се изяснява съвпадението, че тя е навръх вярното разстояние, съчетано с точния диаметър, с цел да покрие изцяло Слънцето по време на затъмнение?Професионалните астрономи последователно се обезкуражават да изследват събитие, за което се оповестява в продължение на 1000 години. Това е краткотрайна светлина, цвят или други промени във външния тип на лунната повърхнина, наричани “преходни лунни феномени ”.Известно е също, че Луната съдържа неповторима композиция от метали. Количеството исполин, което се намира на Луната, също е 10 пъти по-голямо от това на Земята. Учените назовават ​​това съответствие „ умопомрачително “.Мистериите на Луната и Вселената надалеч не са разгадани, а опциите за това, което се намира отвън атмосферата на нашата Земя, може в никакъв случай да не ни бъде разкрито …Фактите и теориите, които дефинират Вселената, са податливи на всяка нова мисъл, софтуерен прогрес и научно изобретение.Въпросът е какво следва …?Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР