Фактът, че тези хора са в ареста, а друга част

...
Фактът, че тези хора са в ареста, а друга част
Коментари Харесай

Тома Биков за арестите на бизнесмени: Надали има чадър над задържаните

Фактът, че тези хора са в ареста, а друга част са със заповед за арест, значи, че надали има чадър върху тях, сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БНР за за задържанията на предприемачи.

"Факт също е, че те евентуално също поддържат концепцията за предварителни избори и радикална смяна на модела, тъй като тази радикална смяна евентуално ще ги изведе от там, където са сега, и ще ги върне в „ Бентлитата “ и в първокласните им парцели. Безпрецедентно е за толкоз малко време толкоз огромни хора да бъдат задържани. Това е знак към целия наедрял бизнес, че той би трябвало да влезе в режим на нормализация оттатък границите на прехода, добави събеседникът на медията.

"Тук държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство би трябвало да бъде доста уверено и обединено, тъй като такива опити са се правили и в предходни години – за дисциплиниране на подобен вид хора, и тези опити са се проваляли, тъй като тези хора разполагат с голям финансов запас и са способни да разклащат страната “, уточни още още националният представител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР