Фактът, че Кирил Петков и приближеният му екип водят собствена

...
Фактът, че Кирил Петков и приближеният му екип водят собствена
Коментари Харесай

Каракачанов за Петков: Въпросният господин, както дойде, така и ще си отиде от България

Фактът, че Кирил Петков и доближеният му екип водят лична политика е безспорен . Това разяснява пред почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по тематиката за Република Северна Македония.

„ Последният Коалиционен съвет беше следващият опит на Кирил Петков по някакъв метод да придума съдружните си сътрудници , тъй като след два дни би трябвало да върви в Париж да се среща с Макрон. Иска очевидно с нещо да се похвали ”, акцентира той.

Според Каракачанов, Кирил Петков е казусът, тъй като „ министър-председателят счита, че идвайки в България някъде от чужбина, ние сме някакви туземец и, българите, изостанали обратно в историята си хора ”.

Проектът за самолетна линия до Скопие, счита той, е било ясно още от началото, че ще бъде крушение, като регистрира, че няколко пъти „ други запалянковци ” са го пробвали. „ По-голям триумф щеше да има авиолиния София-Видин ”. И добави, че министър председателят го е направил „ в опитите си да се хареса на открито , някой да го потупа по рамото и да се снима с него ”.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация засегна и приемането на еврото: „ За да те потупат в Брюксел, без публично разискване и спор в обществото, натрисаш на българската стопанска система в тази рецесия еврото. Айде да проучим опита на Германия, Гърция и на други страни и да забележим какво се случи с жителите ”, моли той.

„ Понеже бързаш за някаква поредна снимка с някой, си подготвен да признаеш Македония, да приемаш еврото. Накрая, обаче, цената я плащаме ние. Въпросният господин, както пристигна, по този начин и ще си отиде от България. Нали не вярвате, че ще остане да живее тук ” , каза Каракачанов за Петков.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация регистрира, че по контракта със Северна Македония не е изпълнено нищо за пет години. „ Скопие очевидно не желае да извършва този контракт. Смята, че откакто има поддръжката на няколко интернационалните фактора, България е длъжна да клекне ”, безапелационен е Каракачанов.

Вижте реакциите на скопските политици. Те се държат все едно, че ние аплайваме и им се молим, а не те. Едва ли не към този момент въпросът е стигнал до такава степен, че те ще ни разгласят война, тъй като ние сме някакви изнудвачи. В Скопие се намират крадците на българската история ”, счита той.

Каракачанов е на мнение, че до момента нито едно българско държавно управление не си е разрешило лукса да се опита да излъже обществото и да заобиколи българския народ и неговите ползи. „ Това, което се пробва да направи сегашният министър-председател ”, добави той. 

Според него партньорски страни са подготвени да изгубят публичното мнение в България, с цел да си прекарат техния интерес в Македония, Албания и Косово. „ Не ни натискат единствено за Македония. Това, че сме членове на НАТО и Европейски Съюз не значи, че би трябвало да вървим със свалени гащи ”, счита той.

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация изясни, че в случай че е бил на мястото на Кирил Петков е щял да приключи диалозите с Република Северна Македония поради неналичието на дейности по контракта. „ Когато сте подготвени да извършите изискванията или сте ги изпълнили, заповядайте - продължаваме да беседваме. А не да вървим да се молим ”, заключи Каракачанов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР