Факт е, че съдебната реформа се дискутира от няколко години.

...
Факт е, че съдебната реформа се дискутира от няколко години.
Коментари Харесай

Тома Биков: С действията си Гешев влезе в политиката и наруши правилото за ненамеса между различните власти

" Факт е, че правосъдната промяна се дискутира от няколко години. В един миг тя се фиксира до фигурата на Иван Гешев, той се трансформира в главен мотив. Макар че тя не би трябвало да се структурира към един човек ", съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

По думите му, тези, които считат, че " Борисов и ГЕРБ са натиснали копчето " enter ", надценяват опциите им.

" Ние просто искахме процесът да се отпуши, само че по-късно господин Гешев влезе в политиката и наруши правилото за невмешателство сред другите управляващи. Имаше опит на прокуратурата за интервенция в законодателната власт ", счита Биков.

" Радвам се, че " Барселонагейт " беше импортирана в Народно събрание, тъй като в него няма никакви доказателства за пране на пари или присъединяване на Бойко Борисов ", сподели още той.

" Още при договарянията за държавно управление самият господин Денков сподели, че в случай че държавното управление не извършва целите си, той би си подал оставката. Затова не мисля, че би се наложило ние да подхващаме дейности. При самото избиране на държавното управление то беше несъмнено не като съдружна, а е ръководство на Политическа партия и специалисти плюс Мария Габриел. И всеки ще носи отговорността си ", отговори той на въпрос докога ГЕРБ-СДС ще поддържа държавното управление.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР