Факт е, че разкриването на престъпления е в правомощията основно

...
Факт е, че разкриването на престъпления е в правомощията основно
Коментари Харесай

Милева: Няма да допуснем прокуратурата да бъде въвличана в противоборство между партиите

" Факт е, че разкриването на закононарушения е в пълномощията главно на Министерство на вътрешните работи. Но е реалност е, че са единици случаите в последните месеци, в които прокуратурата е сезирана за евентуални  осъществени закононарушения . Напоследък в множеството случаи прокуратурата се самосезира, а не се уведомява по открития в страната законов ред. " Това разяснява представителят на основния прокурор Сийка Милева в предаването на Българска национална телевизия " Денят стартира с Георги Любенов ", написа.

Тя отговори на обвинявания, отправени от представителя на служебното държавно управление, че прокуратурата не реагира бързо на разкритите нарушавания от служебния кабинет. Според него, държавното обвиняване не работи в период. " Няма да допуснем прокуратурата да бъде въвличана в противоборство сред партиите ", съобщи Милева.
 Сийка Милева: Подсъдимо лице стои зад митинга пред Съдебната палата Сийка Милева: Подсъдимо лице стои зад митинга пред Съдебната палата
Първа реакция на прокуратурата за митинга пред Съдебната палата. Пред Българска телеграфна агенция представителят на основния прокурор Сийка Милева съобщи, че няма...

И добави, че говоренето по медиите е част от демакрацията. " Но всеки, който установи данни за нарушавания, е задължен да сезира способените органи. Прокуратурата ще продължи да работи в цялостно сходство със закона и в полза на жителите ", увери Сийка Милева. Тя дефинира като незаконосъобразно и недемократично налагането от политици на периоди за водене на следствия. " В рамките на месец ставаме очевидци на втори коментар на Антон Кутев за работата на прокуратурата. С тази разлика, че първия път обвиняванията бяха в безучастие ", означи Милева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР