Факт е, че човек трудно може да хване края на

...
Факт е, че човек трудно може да хване края на
Коментари Харесай

Кендъл Дженър, Bad Bunny и слуховете, че са заедно

Факт е, че човек мъчно може да хване края на любовните връзки на Кендъл Дженър, тъй като те следват една след друга. Последно тя на няколко пъти се събираше и разделяше с баскетболиста Девин Букър.

Не ѝ върви в любовта и това е реалност, само че 27-годишната Дженър не се отхвърля от това да откри мъжа на сърцето си. Сега да вземем за пример от Cosmopolitan разбираме, че има нов слух за любовния живот на модела.

Оказва се, че Кендъл Дженър и рапърът Bad Bunny са били видяни дружно на вечеря в Бевърли Хилс. Интересното е, че не са били сами, а в компанията на Хейли и Джъстин Бийбър. След това още веднъж са били видяни дружно в нощен клуб в Лос Анджелис.

Като цяло тези клюки идват от акаунта в Instagram DeuxMoi, който се слави с публикуването на сходни вести за известни персони. Които обаче в огромна част от случаите се оказват правилни. Към момента няма публично удостоверение за връзката между Кендъл Дженър и Bad Bunny.

Но тя не е нелогична поради обстоятелството, че Кендъл е сама към този момент от няколко месеца, а роденият в Пуерто Рико рапър също е прекратил дългогодишната си връзка в края на предходната година. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР