Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Публикуваха ново допълнение за PC Building Simulator

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Появил се при започване на предходната година с последната си версия, симулаторът, който ви разрешава да се превърнете в същински компютърен механик, PC Building Simulator се оказа страховит шлагер в магазините, в които излезе. Достатъчно е човек да хвърли взор над страницата на играта с формалните сътрудници на плана им, с цел да му стане ясно какъв брой съществени и амбициозни са The Irregular Corporation. AMD, Intel, Corsair, Gigabyte, Acer, 3D Mark, Nvidia, be quiet! и доста други известни компании поддържат играта и способстват за нейната достоверност. Освен предварителното настройване, избор на съставни елементи и действителната им комплектовка в същинска машина, PC Building Simulator предлага и кариерен режим, което прави играта още по-приятна. А в този момент това бива допълнено от експанжъна IT, който идва с обновлението за играта под номер 1.13.

„Пробийте си кариерен път в една напълно нова посока и поемете IT поддръжката в Irratech Corporation. Допълнението включва над 20 часа ново наличие, напълно нови механики и работилница, която сами да обзаведете“, гласи анонса на безплатното допълнение.

1.13 идва с разнообразни други по-малки промени и оптимизации, както и несъмнено ремонти за разнообразни бъгове. Добавят се най-новите артикули, идващи от марки, като Zotac, Acer, MSI, AData, Fractal Design, Cooler Master и Gigabyte. Освен това, играта сега е понижена в Steam с 60%, тъй че в случай че желаете да пробвате новия експанжън, може да отделите някой и различен лев.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР