Фаблетите на Bluboo, Vernee и Leagoo следват актуални тенденции в

...
Фаблетите на Bluboo, Vernee и Leagoo следват актуални тенденции в
Коментари Харесай

Три смартфона, които предлагат повече от цената си

Фаблетите на Bluboo, Vernee и Leagoo следват настоящи трендове в дизайна, имат отличен хардуер и ниски цени

Разнообразието от смарт телефони на пазара може съществено да затрудни потребителите при избор на устройство. Цените варират в необятни граници, а базовите характерности наподобяват идентични. Като изключим познаваемостта на марката, разликата постоянно е в детайлите, свързани с дизайна, батерията или потребителския интерфейс.

Тук ще разгледаме в резюме три смарт телефона, за които може да се каже, че оферират повече за цената си. Това са 4G устройства с огромни и качествени екрани – над 5 инча, бързи процесори и задоволително вградена памет, с цел да провокират марковите флагмани с наличните си, в пъти по-ниски цени. Нещо повече, моделите на Bluboo, Vernee и Leagoo се оферират с отстъпки в онлайн магазина GearBest в границите на акцията 11.11GB , която бе оповестена от световния търговец като най-голямата за тази година.

Bluboo S1 има луксозен 5,5-инчов екран с 2,4D извивка и резолюция Full HD 1920×1020 пиксела

Да стартираме с фаблета Bluboo S1 , който стъпва на хардуерна платформа Helio P25 с осемядрен процесор на тактова периодичност 2,5GHz, допълнена от 4GB оперативна памет и 64GB непрекъсната флаш памет, с опция за уголемение с microSD карти до 256GB – забележителни параметри за устройство с цена от $146,99. В сходна настройка приложенията вървят бързо и безпрепятствено, само че достолепията на модела не свършват дотук.

Bluboo S1 има луксозен 5,5-инчов екран с 2,4D извивка и резолюция Full HD 1920×1020 пиксела, защитно покритие Corning Gorilla Glass 4 и съответствие от 90% сред екран и тяло, което го нарежда в категорията на безрамковите смарт телефони. Дали се нуждаете от освен това от този екран? Едва ли.

Останалите параметри също от високо равнище. Двете наложителни камери – съществена на гърба и предна за селфи – имат резолюции надлежно 13 мегапиксела и 5 мегапиксела. USB интерфейсът за зареждане и предаване на данни предстоящо е реверсивен Type-C, а скенерът на пръстови отпечатъци е ситуиран начело – наклонност, към която се придържат от ден на ден производители.

Bluboo S1 идва с цялостния набор от благоприятни условия за връзка – Wi-Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS и съгласуемост с мобилни мрежи 2G, 3G и 4G. Тук са и двата наложителни слота за сим карти, а батерията (несменяема) има порядъчен потенциал от 3500 мАч. Устройството се доставя с операционна система Android 7.0 на флаш цена от 146,99 сега.

Основна 13MP и предна 8MP камера допълват приятното усещане от Vernee M5

Вторият модел в обзора е Vernee M5  – също 4G фаблет, само че с по-малък екран: 5,2-инчов с HD резолюция 1280×720 пиксела, което изяснява и по-ниската цена на устройството – моделът се предлага за $114,99 в границите на акцията 11.11GB.

Vernee M5 е високопроизвоидетелен смарт телефон, със своя осемядрен процесор на на тактова периодичност 1,5GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB непрекъсната памет, с опция за уголемение посредством microSD карти с потенциал до 256GB. Две отлични камери – съществена 13MP и предна 8MP допълват приятното усещане от този фаблет.

Стандартно, моделът предлага безжични модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth: 4.0, GPS навигация, скенер на пръстови отпечатъци и два слота за сим карти. Устройството може да работи във всички настоящи мрежи – 2G/3G/4G, доставя с операционна система Android 7.0 и батерия с потенциал 3300 мАч. В умозаключение за Vernee M5 , с дребни взаимни отстъпки можете да се сдобиете с обичайно устройство на цена от единствено $114,99 към сегашния миг.

Leagoo KIICAA Mix е представител на новото потомство безрамкови смарт телефони

Стигаме и до най-достъпния като цена модел Leagoo KIICAA Mix     $106,11, който обаче не отстъпва съвсем по нищо на предходните два, а даже е по-добър в някои връзки. Моделът има безукорен 5,5-инчов Sharp IPS екран с резолюция Full HD 1920×1080 пиксела, т.е. това е характерен фаблет, като съотношението от 90% сред екрана и тялото го нарежда в категорията на модерните безрамкови устройства.

Leagoo KIICAA Mix разчита на мощен осемядрен процесор на тактова периодичност 1.5GHz, допълнен от 3GB оперативна памет и 32GB непрекъсната памет, с опция за уголемение с microSD карти до 256GB. Да, паметта е по-малко в сравнение с при другите два модела, само че фаблетът на Leagoo се отличава с двойна съществена камера 13.0MP + 2.0MP, плюс отлична предна камера 13MP.

Производителят натъртва още на скенера на пръстови отпечатъци, ситуиран начело, както и на технологията за бързо зареждане на LG батерията с потенциал 3000 мАч (несменяема). Останалите характерности са познати – два слота за сим карти, безжични модули WIFI: 802.11b/g/n и Bluetooth 4.0, GPS навигация.  Leagoo KIICAA Mix е наличен сега за $106,11 и се доставя с операционна система  Android 7.0.

Който и от трите модела да изберете, надали ще сбъркате. Разликите са незначителни и като цяло няма да повлияят доста на потребителското преживяване. Несъмнено, това са устройства, които дават на потребителя повече стойност, в сравнение с костват.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР