Фабио Фонини сензационно победи Рафаел Надал на полуфиналите на Мастърса

...
Фабио Фонини сензационно победи Рафаел Надал на полуфиналите на Мастърса
Коментари Харесай

Финалистът Фонини: 99,9% са си купили билети, за да гледат Надал

Фабио Фонини сензационно победи Рафаел Надал на полуфиналите на Мастърса в Монте Карло. По време на дуела италианецът имаше много поддръжка от италианци. Той обаче е наясно, че съвсем всички хора, които ще гледат онлайн финала му с Душан Лайович, са желали да следят 11-кратния първенец Надал.

"Живея наоколо и това е късмет за хората да дойдат и да ме гледат по какъв начин играя. Не знам какъв брой ще бъдат за финала, само че това не е мой проблем. Това е негов проблем. Надявам се да дойдат доста хора ", показа италианецът.

"Някои не са удовлетворени, несъмнено, тъй като на 99,9% Рафа е на край. Така че знам, че ще бъде доста мъчно. Не единствено за мен, само че и за него. Това е неочакван край, тъй като и двамата не бяхме любимци в полуфиналите. Той игра доста добре през цялата седмица, видях го по какъв начин игра против Доминик (Тийм). "

"Видях го да играе и в първия мач, той победи Гофен. И даже и когато губеше с 1:5 от Медведев в първия сет играеше доста добре. Ще бъде доста мъчно. Той няма какво да загуби. Аз нямам какво да изгубвам. Започваме 50:50. Дори и да съм по-напред като ранкинг, знам, че ще би трябвало да търча доста. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР