Фабио Фонини никога не е бил сред играчите, които са

...
Фабио Фонини никога не е бил сред играчите, които са
Коментари Харесай

Това не е късмет: Бруксби отказа да се извини на Фонини след намеса на мрежата

Фабио Фонини в никакъв случай не е бил измежду играчите, които са си държали езика зад зъбите и постоянно сме виждали по какъв начин влиза в директен спор със съдията на стола, както и някои от своите противници. Именно темпераментната същина на италианеца постоянно е била огромната спънка за него по пътя към спечелването на огромните титли, макар че тогавашният номер девет изрично е един от най-технически надарените играчи в ATP Тура.

Понякога обаче прекомерно малко е било в положение да изкара Фонини отвън нерви, а наподобява 35-годишният играч няма желание да се трансформира занапред и през днешния ден станахме очевидци на следващ вербален конфликт с негово присъединяване. Ветеранът излеждаше в отлична форма по време на откриващия си дуели за сезона, имайки преднина от пробив в решителния сет против младока Дженсън Бруксби.

За страдание на някогашния първенец в Монте Карло, то мрежата се намеси уверено в интерес на амеиканеца, който осъществя рибрейк и след това избра да не вдигне ръка в символ на опрощение, както повеляват неписаните правила в спорта.

Would you believe it?
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР