Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull и Roberto Surace ще забавляват

...
Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull и Roberto Surace ще забавляват
Коментари Харесай

Посрещаме Нова Година с 12-часово парти в YALTA CLUB

Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull и Roberto Surace ще забавляват публиката в новогодишната нощ

С наближаването на Нова Година YALTA CLUB разгласи събитието си за вечерта с присъединяване на редица атрактивни актьори.

Любителите на качествения електронен саунд ще прекарат новогодишната нощ в клуба, под звуците на музиката на Fabio Florido, Hunter/Game, Marcus Worgull, Roberto Surace и Liubo Ursiny, a празненството ще продължи цели 12 часа.

YALTA CLUB постоянно е бил прочут като място, което предлага дълги и запаметяващи се празненства, а селекцията им от актьори рядко разочарова публиката. Същото важи и за нощта на 31 декември.

Резидентът на именитите празненства ENTER Fabio Florido е един от оповестените актьори за новогодишната нощ. Всяко завръщане на младия италианец е посрещнато с аплодисменти освен поради уменията му зад пулта, само че и поради характерното му техно звучене, което се разпознава от надалеч.

Точно това му печели и уважението на имена като Richie Hawtin, Dubfire, Paco Osuna и Nicole Moudaber. Florido, който има класическо, музикално обучение и афинитет към клубния живот, постоянно може да бъде забелязан на фестивали като Awakenings и Tomorrowland, а синглите му за авторитетни лейбъли като Minus и Rukus са доказателство за безспорните му качества.

Новогодишният маратон ще продължи с още актьори от италианската сцена, която сега се радва на внимание от целия свят. Името на дуото Hunter/Game стартира да се чува от личните им празненства на секрети местоположения из Милано, Just This.

Въпросните събития направиха града наложителна спирка за съвсем всеки електронен актьор и бързо се разраснаха от ранните издания с локални актьори като Mind Against и Tale of Us до огромни празненства с имена като Dixon, Seth Troxler и Koze.

Покрай празненства, Hunter/Game издават и за лейбъли като Innervision, Rumour и Hot Creations, като всяко EP спомага за спечелването на повече почитатели, въодушевени от аналоговото им звучене.

Лайнъпът за вечерта продължава с Marcus Worgull – диджей и продуцент, постоянно свързван с лейбъла Innervisions (собственост на Dixon и Ame). Той е прочут и с многочислените си качествени колаборации с Peter Perdeike, Frank Wiedemann (Âme) и Daniel Bortz, както и с истинските си ремикси за актьори като The XX, Tevo Howard & Tracy Thorne. Последният релийз на Worgull, носещ името Broad Horizons и публикуван от Innervisions, още веднъж демонстрира дълбоката му връзка с хаус музиката, само че също по този начин загатва за пристрастията му към дъб и реге музиката.

Освен разнообразната музика на Marcus Worgull, от пулта на YALTA CUB ще чуем и тази на Roberto Surace – актьорът, чиято креативна еволюция, непрекъснато рационализиране и печеливши избори на семпли и вокали, му печели любовта на публиката.

Започвайки сполучливата си кариера като резидент в италиански клуб, той се изстрелва до участия в топ клубове като Pacha (Ибиза), Tenax (Флоренция) и Cafe del Mar Lounge (Барселона). Свежото му звучене и завладяваща ритмика му носят и голям брой самопризнания, измежду които включването в един от плейлистите на Marco Carola през 2017 година.

През 2018-а Roberto Surace издава Fuck Down посредством Elrow Music и се включва към найуспешния немски хаус лейбъл, Superfett, а през 2019-а издава шлагера Bloom, който получава поддръжката на дуото The Martinez Brothers.

Билети за 31.12.2019 може да намерите в YALTA CLUB, OMV и в мрежите на Eventim.bg и Epaygo.bg

За новогодишното празненство клубът предлага и лимитирано количество билети ALL YOU CAN DRINK + вход на цена от 100 лева

Повече информация може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР