Ф иналният двубой на UEFA EURO 2020™ между двата най-добри

...
Ф иналният двубой на UEFA EURO 2020™ между двата най-добри
Коментари Харесай

Почти две трети от зрителите в активна възраст са гледали финала на UEFA EURO 2020™

Ф иналният дуел на UEFA EURO 2020™ сред двата най-хубави тима на шампионата – Италия и Англия, е проследен от 57.8% от всички фенове в дейна възраст (18-49 години). Сумарният аудиторен дял на живото лъчение по четири телевизионни канала – NOVA, Българска национална телевизия 1, DIEMA SPORT 3 и Българска национална телевизия 3 – е и най-високият резултат на футболна среща от историческото издание на Европейското състезание по футбол.

Вторият най-гледан мач в България е полуфиналът сред Англия и Дания, излъчен единствено в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Над половината от всички фенове в дейна възраст са гледали NOVA или DIEMA SPORT 3. На трето място в класацията на най-гледаните футболни срещи онлайн е другият полуфинал сред Италия и Испания, излъчен в каналите на Българската национална телевизия:

След последния съдийски сигнал, доста зрителско внимание е регистрирано и към Церемонията по награждаването, излъчена след среднощ. Регистрираният аудиторен дял за всички тв канали измежду феновете в дейна възраст е 61,8%.

Две значими събития преобладаваха в телевизионния ефир на 11 юли - грандиозният футболен конгрес на Европа и парламентарните избори за 46-ото Народно заседание в България. С потвърдения си опит в отразяването на основни за страната и света събития, публицистите на NOVA осигуриха цялостно осведомително покритие и опция феновете да проследят обективно изборния ден в три специфични формата, в общо 5 елементи. Пийпълметричните данни регистрират безапелационен превес на излъчените по NOVA и NOVA NEWS излъчвания измежду аудиторията в дейна възраст.

Зрителите са дали своят вот доверие на медията и в основния миг на изборния ден. Сумарният дял на NOVA и NOVA NEWS при съобщаване на първите резултати и експертния им разбор е над 27%, като втората телевизия в класацията е отчела 21.5% измежду феновете в дейна възраст (18-49).
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Една русокоска споделя на друга: - Знаеш ли, приказва се, че твоят мъж е отпътувал за Холандия дружно със секретарката си! Другата: - Това са… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСмята се, че Джоди Търнър-Смит е била набелязана от крадците, тъй като се появи на премиерата на кино лентата " After Yang " със златни бижута с диаманти от сбирката на " Гучи ".Джеф Безос и Илон Мъск поздравиха Ричард Брансън за сполучливия полет до космосаВниманието бе ориентирано към полуприкритата гръд на модела " Черната вдовица " излезе по едно и също време в киносалоните и против възнаграждение в стрийминг платформата " Disney+ " Къде отидоха гласовете на ГЕРБ и от кое място пристигнаха тези на " ИТН " Какво споделят специалистите по този въпросТо е било пасажер в кола, която се е преобърнала и блъснала в стълбКакво споделиха Станислава Армутлиева и Михаела ЛашоваЗаради случая трафикът беше спрянСъпругата на принц Уилям зарадва феновете си с три напълно разнообразни визииМиналата седмица уредниците оповестиха, че на съвсем всички спортни прояви няма да бъдат допускани зрителиЛидерът на " ИТН " разгласи, че няма да прави коалицияТе ще оказват помощ за научаване на повече информация за тези сблъсъциАрестите са осъществени след 5-месечно наблюдениеСоциолози с планирани вариантиВ дома му са открити листове със списъциОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР