eó Hotels Maspalomas Challenger, втори кръгАдриан Андреев – Иняки Кабрера

...
eó Hotels Maspalomas Challenger, втори кръгАдриан Андреев – Иняки Кабрера
Коментари Харесай

Андреев с нова експресна победа, ще играе с Лайович на четвъртфинал


eó Hotels Maspalomas Challenger, втори кръг
Адриан Андреев – Иняки Кабрера Бейо 6-1, 6-1


Адриан Андреев продължава с доста безапелационното си показване на своя финален шампионат за сезона. В мач от втори кръг на Чалънджъра в Маспаломас новата втора ракета на България преодоля испанеца, играещ с уайлд кард Иняки Кабрера Бейо (№1190) след 6-1, 6-1 за тъкмо час на корта.

 Андреев осъществя 5 от 6-те си благоприятни условия за пробив, а на сервис даде единствено един брейкбол в целия дуел. За него това е втора безапелационна победа в шампионата като досега той е изгубил общо едвам 5 гейма.

Така 21-годишният софиянец доближи до общо осмия си четвъртфинал на равнище Чалънджър през сезона, както и трети следващ. Всичко това му подсигурява следващ връх в ранглистата като в понеделник той ще бъде на към 192-о място даже при проваляне в идващия кръг. В него задачата няма да бъде по никакъв начин лесна, тъй като противник на Андреев ще бъде първият в схемата и сегашен №103 в света Душан Лайович. Той победи Иманол Лопес Морийо след 6-3, 6-4.

Седмицата е добра и за Александър Донски, който е четвъртфиналист на М25 шампионата в Монастир след 7-5, 7-6(2) над италианеца Габриеле Ноче (№968). За него следва мач с №1 в шампионата Скандер Мансури (№266).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР