Езотериците и астролози Артемий Никара и Владимир Никара в интервю

...
Езотериците и астролози Артемий Никара и Владимир Никара в интервю
Коментари Харесай

Езотерици назоваха три женски имена, обричащи на безбрачие

Езотериците и астролози Артемий Никара и Владимир Никара в изявление за Пети канал описаха какви женски имена носят отрицателна сила в персоналния живот на техните притежатели.

Александра

Според Владимир Никара мъжката сила на името в множеството случаи отблъсква противоположния пол. „ Александра има мощен и от време на време даже недодялан темперамент, което постоянно води до спорове в двойката “, показа той.

Маргарита

Както означи Артемий Никара, собственичките на това име се сблъскват с проблеми в персоналния си живот през целия си живот. Много постоянно връзката им с сътрудник завършва, преди да е почнала в действителност. Маргаритите правят недомислени дейности и живеят за деня, тъй че са склонни да остават самотни, акцентира астрологът.

Людмила

Най-често дамите, които са получили това име, са доста истерични натури, не са подготвени да се примирят с мъжките дефекти. Поради тази причина даже нищожен спор може да послужи като сериозна причина за разлъка. Ако такива девойки се оженят, тогава нормално това е доста нежен и временен съюз, заключи Владимир Никара.

Но въпреки всичко си коства да запомним, че името не е присъда, а всеки човек е стопанин на личната си орис.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР