Езикът на тялото – един от най-важните източници на информация.

...
Езикът на тялото – един от най-важните източници на информация.
Коментари Харесай

Позата на краката ви разкрива всичко за вас

Езикът на тялото – един от най-важните източници на информация. Естествено, по време на деня, ние се движим доста, само че всеки човек има обичани пози, които могат да опишат доста за характера му.

Поза А

Хора, които избират да седят през множеството време в това състояние, са доста неуверени и съзнателни.
Те са доста смутени от обстоятелството, да не се прави нищо. Такива хора постоянно надценяват силата и качествата си.
Те са интроверти, които не понасят шумни компании и обичатда прекарват времето си в самотност. Въпреки това, те са в положителни връзки с хората, в положение са, да дадат тънък разбор.
Поза B

Хората, които харесват най-вече тази позиция, са уверени в своите качества и благоприятни условия. Очевидно е, че са водачите, които са подготвени за огромна жертва в името на кариерата. Те се радват на бързата смяна на събитията, не могат да стоят в еднообразност. Подобна позиция на краката е доста постоянно срещана в Европа и Азия.
Поза С

Тези хора постоянно са незаслужено са упреквани в недосетливост и безвластие. Въпреки, че те в действителност сляпо намират вярното нещо. Те се характеризират с тяхното схващане за реда и живота като цяло. Основният им минус – невъзможността да се съсредоточат върху нещо за дълго време. Те елементарно се разсейват от външни неща.
Поза D

Хората, които избират тази поза са откровени, почтени и прями. Те се характеризират с качества като акуратност, старание и придирчивост. Понякога те са прекомерно захласнати от концепцията за съвършения ред. Тези хора са малко по-студени, само че в лъжливата си маска крият златно сърце.
Поза E

Тези хора са затворени и обезопасени. Те са доста чувствителни към рецензията, тъй че не търпят и дума и за най-малката забележка в тяхна посока. Приятелите им не би трябвало да се допират до тяхната уязвима душа, с цел да поддържат положителни връзки.

източник: За дамата
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР