Езикът на тялото е често срещан начин да изразяваме чувствата

...
Езикът на тялото е често срещан начин да изразяваме чувствата
Коментари Харесай

Езикът на тялото може да ви покаже, че сте избрали грешния партньор

Езикът на тялото е постоянно срещан метод да показваме възприятията си без думи. Във връзка сред двама души този език е доста значим, защото въздейства върху техните връзки повече от думите. За мъжете в действителност е комплицирано да показват мнението си. По този метод, езикът на тялото може да способства за здрави взаимоотношения или да стане знак, че сте избрали неверен сътрудник. За страдание, заради стрес и отмалялост, не обръщаме задоволително внимание на сигналите, които изпращат нашите лични тела, макар че тези знаци могат да кажат много.

Ето някои сигнали на тялото, на които би трябвало да обърнем внимание, в случай че стартираме да се съмняваме във връзката си.

1. Нарастващо разстояние сред двамата сътрудници

Някои хора считат, че дистанцията в действителност сближава хората. Други настояват, че дистанцията унищожава една връзка. Ако някой от сътрудниците стане прочувствено или физически далечен и не желае да държи ръката ви към този момент, евентуално е време да започнете да мислите за връзката си и за какво още сте дружно.

2. Непрекъснато разпитване и анализиране

Не би трябвало да чувствате нуждата да анализирате всяка стъпка или деяние на колегата си в здрави взаимоотношения. Ако се съмнявате в колегата си или не му вярвате, би трябвало да помислите дали имате бъдеще дружно или не.

3. Различно движение

Това е нещо дребно, само че е доста значимо. Ходенето в синхрон демонстрира вътрешна синхронизация. Хората, които се обичат, неумишлено се стремят да вървят в едно и също движение.

4. Самодоволна усмивка

Когато човек се усмихне самодоволно, неумишлено демонстрира предимство. В здравите връзки, сътрудниците са равни. Ето за какво, в случай че забележите, че сътрудникът ви ви гледа самодоволно, замислете се за връзката си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР