Езеро Ери (Erie) се простира в три американски щата и

...
Езеро Ери (Erie) се простира в три американски щата и
Коментари Харесай

Над езерото Ери е заснет странен тъмен диск, висящ на хоризонта

Езеро Ери (Erie) се простира в три американски щата и канадската провинция Онтарио, само че тази особеност е снимана на един от американските крайбрежия.Очевидецът карал колата си по пътя около езерото, когато видял чудноват мрачен “диск “, провесен на хоризонта над езерото.

 r1 - Над езерото Ери е сниман чудноват мрачен диск, провесен на хоризонта (видео)
Това може да се одобри като необикновен облак, в случай че не е толкоз безпрепятствено завършено и не виси толкоз ниско, съвсем над водата. Между другото, във водата може да се види отражението му.Видеото (ще го гледате по-долу) е качено в YouTube канала “thirdphaseofmoon ” и неговите притежатели ​​смятат, че наподобява като неидентифициран подводен обект (Unidentified Underwater Object) и може би извънземните имат подводна база в това езеро.

 r2 - Над езерото Ери е сниман чудноват мрачен диск, провесен на хоризонта (видео)
Според някои консуматори, това може да бъде военна подводница, която е била “изкривена “, заради оптичен резултат и се р получило, все едно лети над езерото.Други коментатори пишат, че това най-вероятно е просто мираж.
На видеото по-долу вижте момента с обекта над езерото до 3:03 минута. След това може да видите истории за други аномалии.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР