Ейсун Чунг, изпълнителен председател на Hyundai Motor Group, беше обявен

...
Ейсун Чунг, изпълнителен председател на Hyundai Motor Group, беше обявен
Коментари Харесай

Визионер на годината - Ейсун Чунг, Hyundai и Kia

Ейсун Чунг, изпълнителен ръководител на Hyundai Motor Group, беше разгласен за "Визионер на годината " от списание Newsweek. Конкурсът на списанието отбелязващ достиженията на най-големите автомобилни модернизатори в света еволюира от 50-те най-велики такива на Америка, като лист с визионери, новатори и пионери, който Newsweek започва през 2021 година Новите награди признава достиженията на сътрудниците на смяната в автомобилната промишленост, които употребяват технологии, оказващи надълбоко и позитивно влияние върху живота на хората.

Наградата „ Визионер на годината “ признава водач, който подхваща сериозни дейности, с цел да помогне за образуването на бъдещето на автомобилната промишленост, в този момент и през идващите 30 години. Newsweek отличи Ейсун Чунг за основната му роля във възхода на Hyundai и Kia в международната автомобилна промишленост.

„ Днешните водещи автомобилни производители прокарват границите по способи, които по едно и също време ни карат да се движим друго и пленяват въображението “ - сподели основният редактор на Newsweek Нанси Купър - “Играчите в този лист заслужаваха самопризнание както за движенето на промишлеността напред, по този начин и за водачеството си в оправянето с провокациите, подбудени от пандемията. ”

„ Винаги съм вярвал, че колите са метод за свързване на хората “ - споделя Ейсун Чунг - “Човешката природа е да изследва, развива хрумвания и генерира напредък. Мобилността сплотява хората в същинския смисъл на думата. И когато работят дружно, хората могат да реализират невероятни неща. "

Водена от Чунг, Hyundai Motor Group форсира възприемането на роботиката и AAM технологиите и изследва тяхната роля в бъдещото развиване на интелигентните градове. Той е виновен и за превръщането на Групата в снабдител на нови решения за подвижност за хора.

Групата също по този начин реализира забележителен прогрес в региона на електрификацията с представянето на насочените към бъдещето и носители на голям брой награди електрически модели Hyundai Ioniq 5 и Kia EV6. И двете употребяват платформата E-GMP, особено създадена за акумулаторни електрически транспортни средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР