Ейми Шумър трогна голяма част от своите последователи, след като

...
Ейми Шумър трогна голяма част от своите последователи, след като
Коментари Харесай

Ейми Шумър иска да има второ дете - slava.bg

Ейми Шумър трогна огромна част от своите почитатели, откакто предходната година показа през какви премеждия е минала, с цел да зачене със сина си. Тогава известната комедиантка разкри, че тя и брачният партньор ѝ са същински късметлии, тъй като към този момент имат дете, само че надали би се подложила отново на инвитро, тъй като е много изтощително за организма. Но единствено преди няколко дни тя гостува на Елън Дедженеръс, където разкри, че си е трансформирала проектите.

39-годишната звезда, чието момченце към този момент е на 2, нееднократно споделя в обществените мрежи за ужасното утринно гадене по време на бременност и тежката терапия. Ето за какво втора бременност посредством инвитро бе изключена, само че когато гост-водещата Ашли Греъм я пита да чакаме ли Еми номер две, тя дава отговор позитивно.

„ О, Боже, уповавам се! Опитваме се да разберем. Искам да кажа, знаете ли, няма по-хубаво от това. Да! “, споделя тя.

Макар Ейми да отговори много уклончиво, тя въпреки всичко удостовери, че желае да стане още веднъж майка, без значение дали посредством асистирана репродукция или сурогатна майка.

За да не разяснява повече тематиката, Шумър я отклони към Ашли, която също има наследник и желае скоро той да стане батко.

През януари 2020 година комедиантката призна, че има голям стомах и ѝ е мъчно да отслабне поради стимулацията, на която се подложила, с цел да има второ дете. Тогава тя уточни, че се усеща много отпаднала и прочувствено нестабилна. Говорейки със своите почитатели за инвитро процедурите, Шумър уточни, че е съкрушена, тъй като ѝ оплодили 26 яйцеклетки, от които единствено една е била годна за забременяване и раждане на крепко бебе. „ Чух от стотици дами за спонтанните им аборти и техните битки... Беше в действителност окуражаващо. Благодаря ви “, показа още тя във връзка поддръжката, която получила в сложния миг от своите фенки. Миналото лято Ейми Шумър, която записа особено тв предаване за опитите си за забременяване, разкри, че с мъжа ѝ разискват и това да имат бебе от сурогатна майка, само че поради пандемията към момента не смеят.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР