Ейми Шумър е бременна в последните си месеци, но това

...
Ейми Шумър е бременна в последните си месеци, но това
Коментари Харесай

Ейми Шумър: Чувствам се силна и красива

Ейми Шумър е бременна в последните си месеци, само че това не й пречи да се усеща красива. Затова и звездата разгласява фотография по долни дрехи.

Въпреки проблемите, които изпитва през последните месеци на бременността си, Ейми Шумър не губи борбеността си. В неделя тя показа, че се усеща красива и мощна в този ден, въпреки и да беше единствено по долни дрехи с вързана коса и без грим.

Напоследък звездата е изправена пред доста по-страшни провокации от това да се покаже в обществените медии полугола. Борбата й с хиперемезис гравидарум, рядко положение на тежко гадене по време на бременността, я накара да анулира няколко свои представления и даже я принуди да остане в болничното заведение за известно време.

Още през октомври Ейми беше приета в болница поради остро гадене и по този начин трябваше да пропусне присъединяване си в Тексас. След това през февруари още веднъж беше изправена пред същия проблем и й се наложи напълно да завърши комедийния си тур.

Комедийното шоу й Growing по Netflix й разрешава да споделя повече за това какво се случва в живота й. От там и разбрахме за другото предизвикателство, с което се бори – аутизмът на брачна половинка й – Крис Фишър.

Диагнозата му е сложена напълно неотдавна и до този миг той не е знаел какво се случва с него. Сега, когато най-накрая схващат какъв е казусът и по какъв начин да се оправят с това, двамата са в действителност по-щастливи от преди. Ейми признава, че е мъчно, само че не го вижда като нещо неприятно.

Въпреки всички тези компликации обаче, тя не губи своя комизъм и това си личи освен в работата й, само че даже и в обществените медии. Често разгласява занимателни видеа за неуместните, въпреки и извънредно смешни, провокации на бременността.

По случай първи април тя не пропусна да направи дребна смешка с почитателите си. Публикува фотография, в която лежеше с бебе в ръце. На пръв взор, в случай че не прочетем описанието, можем да решим, че тя е родила и това е нейното дете. Много хора в действителност си помислиха тъкмо това и се хванаха на шегата.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР