Ейкън избра най-подходящия момент, за да обяви плановете си за

...
Ейкън избра най-подходящия момент, за да обяви плановете си за
Коментари Харесай

Кой строи истинска Уаканда за 6 млрд. долара

Ейкън избра най-подходящия миг, с цел да разгласи проектите си за градеж на футуристичен панафрикански град в родния си Сенегал. Той е въодушевен от Уаканда - мястото, където се развива действието на " Черната пантера ", а артистът заяви детайлности единствено дни след трагичната гибел на звездата на кино лентата Чадуик Боузмън .

on Aug 28, 2020 at 8:51am PDT

47-годишният реализатор на " Smack That " за първи път загатна за концепцията си през 2018 година, само че в този момент към този момент разполага с проекти и инвестиция от 6 милиарда $ , с цел да стартира работата по футурустичния град през 2021 година

На конференция на 31 август Ейкън сподели, че се надява планът да обезпечи работа на доста сенегалци , както и място, " където да се завърнат " на всички чернокожи, потърпевши от расови предубеждения, без значение къде по света са.

on Aug 26, 2020 at 7:01am PDT

" Ако си от Америка, Европа или друга диаспора, и искаш да дойдеш в Африка, желаеме Сенегал да е първата ти спирка, " споделя артистът, представен от The Hollywood Reporter.

Ейкън, който е кръстил плана си непретенциозно Akon City, има цялостната поддръжка на сенегалското Министерство на туризма. Градът ще бъде ситуиран на към 100 км от столицата Дакар и ще бъде построен съвсем напълно от метал и стъкло.

on Aug 31, 2020 at 2:54pm PDT

Доколко ще се осъществят положителните му планове следва да забележим. Факт е обаче, че Ейкън е избрал дубайски проектант за плана, тъй като не е намерил заслужен африкански подобен . За момента не е ясно и каква част от материалите ще са локални, както и кой би могъл да си разреши да обитава в Akon City.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР